Meny

Meny

Press och media

Här har vi samlat information som i första hand riktar sig till dig som arbetar inom media. Du hittar bland annat pressmeddelanden och presskontakter.

Högupplösta pressbilder för nedladdning från verksamheter, på politiker och ett urval av tjänstemän hittar du i vår bildbanklänk till annan webbplats.

Senaste pressmeddelanden från Borås Stad

  • Gammal slamlagun kan utgöra fara
    2018-11-09 | Borås Stad har under en omfattande markinventering uppmärksammat en slamlagun som användes under 1940- och -50-talen, och som kan utgöra en fara.
  • Kartläggningen av elevföreningarna är klar
    2018-11-09 | Kartläggningen av elevföreningarnas aktiviteter på Sven Eriksonsgymnasiet och Bäckängsgymnasiet, som Centrum för kunskap och säkerhet (CKS), genomfört under hösten är nu klar. - Det har varit tydligt i intervjuerna att elevföreningarna, kommittéerna och elevkårerna har ett stort värde på båda skolorna, att de fyller en viktig funktion för skolandan och sammanhållningen, säger Peder Englund, avdelningschef på CKS.
  • Hyrcyklarna kommer att finnas kvar
    2018-11-08 | Pilotprojektet med hyrcyklar i Borås Stad som Västtrafik startade upp våren 2018 avslutas nu av Västtrafik och tas delvis över av Borås Stad.

Kontakter för press och media

Kommunikationsavdelningen hjälper gärna dig med att få kontakt med ansvariga och sakkunniga inom kommunens verksamheter. Vi kan också hjälpa dig med logotyper och annat informationsmaterial om Borås Stad.

Vill du ha svar på politiska frågor, kontakta

Vill du ha svar på verksamhetsfrågor, kontakta

Få pressmeddelanden och inbjudningar

Uppgifterna kommer endast att användas i utskick av pressmeddelanden och inbjudningar.

Uppgifter:
Uppgifter:Senast ändrad: 2018-09-12 16.56

Ändrad av:

Dela sidan: Press och media

g q n C