Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Press och media

Här har vi samlat information som i första hand riktar sig till dig som arbetar inom media. Du hittar bland annat pressmeddelanden och presskontakter.

Nyheter och information om aktuella frågor publiceras regelbundet på vår startsida och genom utskick av pressmeddelanden som du kan prenumerera på. Du hittar även nyheter och information om oss genom att följa oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Pressbilder

Högupplösta pressbilder för nedladdning från verksamheter, på politiker och ett urval av tjänstemän hittar du i vår bildbanklänk till annan webbplats.

Senaste pressmeddelanden från Borås Stad

  • Budgetförslag i en tuff tid
    | En budget präglad av pandemin, men med satsningar på bland annat utbildning, äldreomsorg och folkhälsa. Det är det budgetförslag för 2021 som Mitt-S-samverkan presenterar idag.
  • Vi planerar att bygga bostäder på Trandared!
    | Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar just nu med att ta fram en detaljplan för området Svärdsfästet 4 på Trandared. Syftet med planen är att göra det möjligt att bygga ett flerbostadshus med cirka 50 lägenheter i området.
  • Fler tycker att Borås är en bra cykelkommun
    | I slutet av sommaren uppmanade Borås Stad cyklister att svara på Cykelfrämjandets enkät Cyklistvelometern 2020 som mäter hur cyklister upplever kommunen utifrån ett cykelperspektiv. Det är andra gången undersökningen genomförs, senast var 2018. - Nu har vi möjlighet att jämföra årets svar med svaren för två år sedan vilket hjälper oss att se om vi är på rätt väg med kommunens cykelarbete, konstaterar Sara Johansson, trafikingenjör i Borås Stad.

Kontakter för press och media

Kommunikationsavdelningen hjälper gärna dig med att få kontakt med ansvariga och sakkunniga inom kommunens verksamheter. Vi kan också hjälpa dig med logotyper och annat informationsmaterial om Borås Stad.

Vill du ha svar på politiska frågor, kontakta

Vill du ha svar på verksamhetsfrågor, kontakta

Få pressmeddelanden och inbjudningar

Uppgifterna kommer endast att användas i utskick av pressmeddelanden och inbjudningar.

Uppgifter:
Uppgifter:Senast ändrad: 2020-08-14 10.57

Ändrad av:

Dela sidan: Press och media

g q n C