Meny

Meny

Press och media

Här har vi samlat information som i första hand riktar sig till dig som arbetar inom media. Du hittar bland annat pressmeddelanden och presskontakter.

Högupplösta pressbilder för nedladdning från verksamheter, på politiker och ett urval av tjänstemän hittar du i vår bildbanklänk till annan webbplats.

Senaste pressmeddelanden från Borås Stad

  • Nu påbörjas ombyggnationen av Stadshusets entré
    2019-09-13 | På måndag den 16 september påbörjas arbetet med att bygga om Stadshusets entré, som ska bli mer lättillgänglig, välkomnande och säker. Huvudentrén mot Kungsgatan stängs och besökarna hänvisas istället till ingången vid statyn Folktalaren. Rörelsehindrade besökare hänvisas till ingången vid innergården på baksidan.
  • Borås Stad nominerad till Svenska Designpriset 2019
    2019-09-09 | Borås Stad har nominerats till Svenska Designpriset 2019 i kategorin Digitalt Smarttelefon. Prisutdelningen sker den 17 oktober och omröstningen startar idag, den 9 september. - Det är roligt att juryn uppskattar både estetiken och det budskap vi vill förmedla, säger Borås Stads kommunikationschef Marie Ingvarsson. Det är ett av flera sätt att stärka vårt arbetsgivarvarumärke.
  • Reportrar utan gränser pratar pressfrihet på Nyhetsbaren
    2019-09-05 | Den hotade pressfriheten är ämnet för Nyhetsbaren på Kulturhuset tisdag den 10 september, där Reportrar utan gränser deltar.

Kontakter för press och media

Kommunikationsavdelningen hjälper gärna dig med att få kontakt med ansvariga och sakkunniga inom kommunens verksamheter. Vi kan också hjälpa dig med logotyper och annat informationsmaterial om Borås Stad.

Vill du ha svar på politiska frågor, kontakta

Vill du ha svar på verksamhetsfrågor, kontakta

Få pressmeddelanden och inbjudningar

Uppgifterna kommer endast att användas i utskick av pressmeddelanden och inbjudningar.

Uppgifter:
Uppgifter:Senast ändrad: 2018-09-12 16.56

Ändrad av:

Dela sidan: Press och media

g q n C