Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Press och media

Här har vi samlat information som i första hand riktar sig till dig som arbetar inom media. Du hittar bland annat pressmeddelanden och presskontakter.

Högupplösta pressbilder för nedladdning från verksamheter, på politiker och ett urval av tjänstemän hittar du i vår bildbanklänk till annan webbplats.

Senaste pressmeddelanden från Borås Stad

  • Socialtjänstens resultat i Öppna jämförelser
    2020-07-01 | Borås Stad har förbättrat sina rutiner för samverkan mellan förvaltningarna. Det visar resultatet för Öppna jämförelser Socialtjänst.
  • Borås är renare än någonsin!
    2020-06-30 | 2020 års skräpmätning i centrala Borås uppvisar det bästa resultatet någonsin. I år är det i genomsnitt 4,13 skräp per 10 kvadratmeter. Det kan jämföras med förra årets resultat på 5,5 skräp. Första mätningen gjordes 2012, då var antalet skräp per 10 kvadratmeter 7,23. Den totala procentuella minskningen av skräpföremål från 2012-2020 är alltså hela 42,9 %.
  • Fortsatt högt betyg för Borås Stads förskolor
    2020-06-24 | Varje år får vårdnadshavare med barn på någon av Borås Stads förskolor besvara en enkät om sin upplevelse av förskolan. Årets resultat är nu klart och visar på fortsatt högt betyg för förskoleverksamheten i Borås.

Kontakter för press och media

Kommunikationsavdelningen hjälper gärna dig med att få kontakt med ansvariga och sakkunniga inom kommunens verksamheter. Vi kan också hjälpa dig med logotyper och annat informationsmaterial om Borås Stad.

Vill du ha svar på politiska frågor, kontakta

Vill du ha svar på verksamhetsfrågor, kontakta

Få pressmeddelanden och inbjudningar

Uppgifterna kommer endast att användas i utskick av pressmeddelanden och inbjudningar.

Uppgifter:
Uppgifter:Senast ändrad: 2020-06-02 16.17

Ändrad av:

Dela sidan: Press och media

g q n C