Meny

Meny

Press och media

Här har vi samlat information som i första hand riktar sig till dig som arbetar inom media. Du hittar bland annat pressmeddelanden och presskontakter.

Högupplösta pressbilder för nedladdning från verksamheter, på politiker och ett urval av tjänstemän hittar du i vår bildbanklänk till annan webbplats.

Senaste pressmeddelanden från Borås Stad

  • Oförändrat resultat för äldreomsorgen i Öppna jämförelser
    2019-02-21 | Socialstyrelsens och Sveriges Kommuner och Landstings gemensamma rapport Öppna jämförelser av vården och omsorgen om äldre visar fortsatt många röda siffror för Borås Stad. - Vi jobbar med att utveckla vår omsorg och vår service på många sätt för att de som behöver våra tjänster ska känna sig mer nöjda och trygga, säger Maria Jonsson, förvaltningschef på Vård- och äldreförvaltningen.
  • Temavecka om barns och ungas liv på nätet
    2019-02-18 | Den här veckan, 18-22 februari, är kriminologen, föreläsaren och författaren Maria Dufva i Borås. Maria Dufva kommer att föreläsa för såväl elever i årskurs 6-9 som personal inom kommunala och regionala verksamheter samt föräldrar och andra viktiga vuxna om barns liv på nätet.
  • Pressinbjudan: Kriminologen Maria Dufva föreläser om ungas liv på nätet
    2019-02-14 | Nästa vecka kommer kriminologen, föreläsaren och författaren Maria Dufva till Borås och föreläser om barns och ungas liv på nätet.

Kontakter för press och media

Kommunikationsavdelningen hjälper gärna dig med att få kontakt med ansvariga och sakkunniga inom kommunens verksamheter. Vi kan också hjälpa dig med logotyper och annat informationsmaterial om Borås Stad.

Vill du ha svar på politiska frågor, kontakta

Vill du ha svar på verksamhetsfrågor, kontakta

Få pressmeddelanden och inbjudningar

Uppgifterna kommer endast att användas i utskick av pressmeddelanden och inbjudningar.

Uppgifter:
Uppgifter:Senast ändrad: 2018-09-12 16.56

Ändrad av:

Dela sidan: Press och media

g q n C