Referensnummer: 24:2024:065 | Sista ansökningsdag: 2024-04-23 | Förvaltning: Grundskoleförvaltningen

Lärare årskurs 7-9 på Sandgärdskolan

Inför höstterminen 2024 söker vi nu dig som har behörighet att undervisa i ett eller flera av följande ämnen: Samhällskunskap, Geografi, Matematik, Biologi, Kemi, Fysik, Teknik, Musik, Bild, Idrott och Hälsa. Då vi har sju lediga tjänster skapas det möjlighet för dig med olika kombinationer av behörighet att få undervisa i just ditt eller dina ämnen.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Sandgärdskolan är en skola för årskurs 7-9 med god gemenskap och goda studieresultat. Våra elever är motiverade och vill utvecklas. Vi söker dig som vill hjälpa dem att lyckas. Vår skola är fem-/sex-parallellig och har för närvarande cirka 430 elever. Det du kan förvänta dig av Sandgärdskolan är en arbetsplats med positiv atmosfär, att vi arbetar tillsammans utifrån aktuell pedagogisk forskning och mycket digitalt.

Vi har ett positivt, tryggt och tillåtande klimat.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 13 augusti 2024.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att planera och undervisa i ditt eller dina ämnen. Vi sätter stort värde på ditt engagemang och din pedagogiska kompetens. Du gillar att vara lärare och att möta unga och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar. I ditt arbete planerar, genomför och utvärderar du undervisningen.

Du ingår i ett arbetslag där vi lär av varandra, planerar ämnesövergripande arbete och löser utmaningar tillsammans. Som stöd i arbetet finns Elevhälsa, IKT-utvecklare och skolledning.

Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ett eller flera av följande ämnen för årskurs 7-9.  Samhällskunskap, Geografi, Matematik, Biologi, Kemi, Fysik, Teknik, Musik, Bild och/eller Idrott och Hälsa.

Du reflekterar över och utvecklar ditt arbete för att eleverna ska lyckas samt visar goda ledaregenskaper och skapar trygghet. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt kan stå bakom tanken att elevens framgång är skolans ansvar.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Johan Larsson, Rekryterande chef
E-post: johan.larsson@boras.se
Telefon: 033-358826

Facklig företrädare, Sveriges lärare
Telefon: 033-357683

Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-04-23.

Fler lediga jobb

Dessa och många fler jobb finns också att söka just nu.

Sök jobbet:
Barnsekreterare familjehemsplacerade barn

Sista ansökningsdag: 2024-04-26

Sök jobbet:
Modersmålslärare i rumänska på CFL

Sista ansökningsdag: 2024-04-17

Sök jobbet:
Skolsköterska på Dalsjöskolan 7-9

Sista ansökningsdag: 2024-04-24

Om att arbeta i Borås Stad

En man som åker buss. Han har hörlurar på sig och ser glad ut.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du ska känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Så är det att jobba inom utbildning och elevhälsa

Här finns jobb från förskola till vuxenutbildning. Det är viktiga yrken för att forma framtidens Borås. Inom skolans värld finns även yrken inom hälsoområdet.

Jobba i Borås Stad: En karriär full av mening och möjligheter

Var med och skapa en bättre vardag för andra. Hos oss får du en trygg anställning, stöttande kollegor och ett utvecklande arbete.

Musiklärare

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol