Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du kan känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag, eftersom det du gör dagligen bidrar till samhället. På den här sidan kan du läsa om vad du får och kan vänta dig som medarbetare i Borås Stad.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Arbetsplatsen och arbetet

En arbetsplats är en viktig plats för många människor. Vi tillbringar mycket tid på vårt arbete och då är det viktigt med trivsel, öppenhet och bra chefer.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Balans i livet och hållbarhet

Du som medarbetare ska kunna leva ett hållbart liv med balans mellan jobb och fritid. Vårt mål är att du ska kunna göra hållbara val och ha en arbetsvardag du trivs med och mår bra i.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Ersättning och förmåner

Eftersom vi har individuell lönesättning, varierar din ersättning. Samtidigt tycker vi att det är viktigt med flexibilitet inom såväl förmåner som arbetsvillkor, eftersom önskemål och livssituationer varierar.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Karriär och utveckling

Det är du som bestämmer vilken väg du vill gå. Men så mycket kan vi säga, att med 250 olika yrken och viljan att du ska trivas hos oss, kan vi erbjuda stora möjligheter för dig att utvecklas och variera ditt arbetsliv.

En man i varselkläder som kör en vält över en grusplan.

Mångfald och inkludering

Vi är 11 000 medarbetare som varje dag går till jobbet för att utföra våra uppdrag och skapa en bra vardag för boråsarna. En tredjedel av oss har en annan bakgrund än svensk, något vi är stolta över och ett faktum som speglar samhället i stort.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Socialt ansvarstagande

Att arbeta hos oss innebär att du arbetar för att skapa ett bra liv för alla som bor och verkar i Borås. I själva grunduppdraget för en medarbetare i en kommun ligger ett socialt ansvarstagande. Om inte vi som arbetar här gör vårt jobb, så fungerar inte samhället.

Veronica Olsson, socialsekreterare.

Trygg anställning

Trygghet i anställningen handlar såklart om ordning och reda i avtal och med löner. Men det handlar också om att Borås Stad är en stabil organisation med tydliga rutiner och arbetssätt som fungerar. Vi arbetar hela tiden med att förbättra dem, samtidigt som vi lyssnar på våra anställda.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Dela sidan: Vårt erbjudande

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol