Referensnummer: 24:2024:066 | Sista ansökningsdag: 2024-04-23 | Förvaltning: Grundskoleförvaltningen

Studie- och yrkesvägledare på Sandgärdskolan 7-9

Denna tjänst är en kombinerad roll som innebär att du kommer vara studie- och yrkesvägledare samt bedriva undervisning i årskurserna 7-9.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Sandgärdskolan är en skola för årskurs 7-9 med god gemenskap och goda studieresultat. Våra elever är motiverade och vill utvecklas. Vi söker dig som vill hjälpa dem att lyckas. Vår skola är fem-/sex-parallellig och har för närvarande cirka 430 elever. Det du kan förvänta dig av Sandgärdskolan är en arbetsplats med positiv atmosfär, att vi arbetar tillsammans utifrån aktuell pedagogisk forskning och mycket digitalt.

Vi har ett positivt, tryggt och tillåtande klimat.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 13 augusti 2024.

Dina arbetsuppgifter

Den här tjänsten är en kombinerad roll som innebär att du kommer vara studie- och yrkesvägledare samt bedriva undervisning i ett eller fler ämnen i årskurs 7-9.

Som studie- och yrkesvägledare kommer du vägleda ungdomar som går i årskurs 7-9. Du kommer vara den drivande personen i processen kring att skapa den röda tråden för studie- och yrkesorienterande aktiviteter tillsammans med lärarna så att våra elever ska kunna nå kunskapsmålen, bli motiverade för framtiden och kunna komma fram till egna välgrundade val av studie- och yrkesvägar. För att lyckas i uppdraget kommer det krävas att du självständigt initierar och samverkar med både interna och externa aktörer inom relevanta områden.

Utöver din roll som studie- och yrkesvägledare kommer du att planera, genomföra och utvärdera undervisning för årskurserna 7-9 i ett eller flera ämnen.

Du som söker

Vi söker dig med studie- och yrkesvägledarexamen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Att du är väl förtrogen med verksamheternas styrdokument är ett krav då du kommer vara delaktig i att planera, genomföra, dokumentera och följa upp den pedagogiska verksamheten tillsammans med lärare och elevhälsoteam.

Som person har du god förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du är kommunikativ och motiverande i mötet med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Du drivs av att jobba med människor med olika bakgrunder och behov och ser lösningar för individer. Vidare är du strukturerad, kreativ och självständig. Du har ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att se på saker ur ett nytt perspektiv. Du är trygg, öppen och strukturerad, har lätt för att samarbeta och är lösningsorienterad.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Johan Larsson, Rekryterande chef
E-post: johan.larsson@boras.se
Telefon: 033-358826

Facklig företrädare, Sveriges lärare
Telefon: 033-357683

Läs mer om oss och hur det är att arbeta inom grundskola i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-04-23.

Fler lediga jobb

Dessa och många fler jobb finns också att söka just nu.

Sök jobbet:
Barnsekreterare familjehemsplacerade barn

Sista ansökningsdag: 2024-04-26

Sök jobbet:
Modersmålslärare i rumänska på CFL

Sista ansökningsdag: 2024-04-17

Sök jobbet:
Skolsköterska på Dalsjöskolan 7-9

Sista ansökningsdag: 2024-04-24

Om att arbeta i Borås Stad

Man vid en trappa.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du ska känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Så är det att jobba inom utbildning och elevhälsa

Här finns jobb från förskola till vuxenutbildning. Det är viktiga yrken för att forma framtidens Borås. Inom skolans värld finns även yrken inom hälsoområdet.

Jobba i Borås Stad: En karriär full av mening och möjligheter

Var med och skapa en bättre vardag för andra. Hos oss får du en trygg anställning, stöttande kollegor och ett utvecklande arbete.

Musiklärare

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol