Referensnummer: 24:2024:068 | Sista ansökningsdag: 2024-04-23 | Förvaltning: Grundskoleförvaltningen

Lärare eller speciallärare på Sjömarkenskolan

Vill du vara med och bygga upp vår organisation kring elever i behov av särskilt stöd? I så fall är du rätt person för oss!

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Din nästa arbetsplats

Sjömarkenskolan är en lugn och trivsam F-6 skola med ungefär 430 elever. Vår skola beskrivs ofta som en skola där man snabbt känner sig hemma och en skola med höga ambitioner. Skolan är nyligen ombyggd och renoverad vilket innebär att verksamheten bedrivs i fina och fräscha lokaler.

Hos oss ska elever trivas och må bra. Vi som arbetar på Sjömarkenskolan jobbar tillsammans för att lyckas med det. Vi arbetar också ständigt för att lära oss nytt så att vi kan skapa goda förutsättningar för alla elever att lära och utvecklas så långt som möjligt.

Om du inte har bil tar du dig lätt till oss med buss som stannar precis utanför skolan.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 15 augusti 2024

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha huvudansvar för att koordinera och samordna undervisningen för våra elever som just nu befinner sig långt ifrån klassrummet och för de elever som ibland behöver byta undervisningsmiljö. I nära samarbete med elevhälsoteamet, skolans speciallärare och lärare ansvarar du för att planera elevernas skolgång så att de utvecklas och lär sig så mycket som möjligt. Du ansvarar också för att skapa ett förtroendefullt samarbete med elevernas vårdnadshavare.

Du kommer att ansvara för undervisning av elever enskilt, i mindre grupp eller ge stöd till elever i klassrummet. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet för att kunna möta eleverna där de befinner sig och skapa förutsättningar för dem att lyckas.

Du som söker

För tjänsten söker vi dig som är pedagogiskt skicklig och som har kunskap om och erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd och elevers utmaningar kopplade till NPF.  Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-6. Vi ser gärna att du har en bred ämnesbehörighet, har du också behörighet som speciallärare är det meriterande.

Du har förmågan att se alla elever och du anpassar din undervisning efter de elever du arbetar med. Du är strukturerad och har förmåga att planera, organisera och analysera elevernas lärande för att eleverna ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Du är en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du värdesätter och bidrar till ett gott samarbete genom att ha ett öppet, tillmötesgående och problemlösande förhållningssätt. Eftersom det krävs ett nära samarbete med vårdnadshavare, elevhälsa, lärare och övrig personal på skolan är god samarbetsförmåga ett krav.

För att passa i rollen behöver du vara självgående, ha förmågan att ta initiativ och våga prova nya vägar för att hitta lösningar.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Therése Johansson, Rekryterande chef
E-post: therese.jo.johansson@boras.se
Telefon:

Facklig företrädare, Sveriges lärare
Telefon: 033-357683

Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-04-23.

Fler lediga jobb

Dessa och många fler jobb finns också att söka just nu.

Sök jobbet:
Barnsekreterare familjehemsplacerade barn

Sista ansökningsdag: 2024-04-26

Sök jobbet:
Modersmålslärare i rumänska på CFL

Sista ansökningsdag: 2024-04-17

Sök jobbet:
Skolsköterska på Dalsjöskolan 7-9

Sista ansökningsdag: 2024-04-24

Om att arbeta i Borås Stad

En man med dragspel framför ett en klass med ungdomar.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du ska känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Så är det att jobba inom utbildning och elevhälsa

Här finns jobb från förskola till vuxenutbildning. Det är viktiga yrken för att forma framtidens Borås. Inom skolans värld finns även yrken inom hälsoområdet.

Jobba i Borås Stad: En karriär full av mening och möjligheter

Var med och skapa en bättre vardag för andra. Hos oss får du en trygg anställning, stöttande kollegor och ett utvecklande arbete.

Musiklärare

Dela sidan: Ledigt jobb – platsannons

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol