Meny

Meny

Hestra Midgårdskolan

Glädje, trygghet och omtanke
Vi är en mångkulturell skola där 30 procent av våra elever har annan bakgrund än svensk. Denna mångfald berikar vår verksamhet. Personalen på skolan har god erfarenhet att arbeta med barn från olika länder och med olika bakgrunder.

Hestra Midgårdskolan

Hestra Midgårdskolan ligger i stadsdelen Hestra i utkanten av Borås. Skolan ligger i en byggnad som också innefattar fritidsgård, äldreomsorg med serviceboenden och gruppboenden, skolbibliotek, restaurang samt en idrottshall. På våra sidor hittar du information om bland annat läsårstider, matsedel och kontaktuppgifter till personal.

Personal för läsåret 17/18

Under fliken Personal hittar du nu uppdaterad information om personal inför kommande läsår. Klasser som byter lärare kommer få ett brev hemskickat veckan innan skolstart. 

Nytt självservicesystem! Dexter byts ut för förskolor och fritidshem

Hösten 2017 byter förskolor och fritidshem IT-system från Dexter till ett nytt system för Självservice. Den del av Dexter som rör förskola och fritidshem stängs ner den 22 maj 2017. Det nya systemet för självservice öppnar för vårdnadshavarna omkring augusti-september. Under mellanperioden kommer e-tjänsten Självservice på boras.se att stänga ner och vårdnadshavare kommer att hänvisas direkt till placeringssamordnare. I det nya systemet ska vårdnadshavare registrera kontaktuppgifter, inkomst, familjeförhållanden och scheman. Erbjudande om plats i förskola eller fritidshem kommer att gå ut från systemet till vårdnadshavare via e-post. Vårdnadshavare måste använda systemet för att kunna acceptera plats. Det kommer fortfarande gå att få hjälp av placeringssamordnare för de som behöver det. Längre fram i vår kommer mer information om bytet till det nya systemet för Självservice.

Fritids förlagd på annan skola

Vid vissa tillfällen på året samarbetar våra fritidshem inom Norrbyområdet, detta gäller vid utvecklings- och klämdagar. Vid dessa tillfällen kan det hända att fritidsverksamheten är förlagd på annat ställe, detta gäller följande dagar:

Jourfritids veckorna 28 - 31, bedrivs på Särlaskolan
15 – 16 augusti, då bedrivs fritids på Särlaskolan

Månadsbrev för januariPDF

Månadsbrev för februariPDF

Månadsbrev för marsPDF

Månadsbrev för aprilPDF

Månadsbrev för majPDF

p

Kontakt

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-09 10.24
Senast ändrad: 2017-06-30 12.03

Dela sidan: Hestra Midgårdskolan

g q n C

Barnens bästa
På Hestra Midgård arbetar vi målmedvetet för barnens bästa. Läs mer om det här.

Stimulans
Verksamheten utförs i en miljö där alla stimuleras att ta ett personligt ansvar och får möjlighet till utveckling och inflytande över sitt lärande.

u

Besök oss

Besöksadress:
Hestra ringväg 6

p

Kontakt