Meny

Meny

Dalsjöskolan

Trygghet, kreativitet och inspiration
Dalsjöskolan är belägen i centrum av tätorten Dalsjöfors, mycket nära ett naturskönt område och sportanläggningarna i samhället. Vid skolan finns årskurserna 4-9, som detta läsår tar emot 538 elever.

Dalsjöskolan

Dalsjöskolan

Dalsjöskolan ligger 11 km öster om Borås och är belägen i centrum av tätorten Dalsjöfors, nära naturen och sportanläggningarna i samhället. Vid skolan finns årskurserna 4-9, som detta läsår tar emot 538 elever.

Det finns ett pågående arbete med temadagar och andra aktiviteter. Skolan deltar i flera utvecklingsprojekt, bland annat matematiklyftet, HELA och BFL. Det senaste läsåret har en satsning på PFLPDF påbörjats, något som fallit väldigt väl ut och som skolan kommer att utöka framöver.

All personal på skolan är delaktiga i elevernas utveckling och vårt mål är att bedriva en undervisning av god kvalitet som ger eleverna kunskap, trygghet och en stabil plattform inför fortsättningen i livet.

Det finns ett väl fungerande elevhälsoteam och ett prisbelönt elevrådPDF.

Antagningen till gymnasiet klar!

Den slutliga antagningen till gymnasietlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är klar. Nytt för i år är att man aktivt måste tacka ja även när man blivit erbjuden plats på sitt förstaval. Man ska också tacka ja eller nej till att stå kvar som reserv ifall sådana möjligheter erbjuds. Se guiden härPDF om du är osäker på hur man gör.

Sommarlov i Dalsjöfors

Sommarlovet är här och Dalsjöforsparken kommer även i år att vara full av aktiviteter under de första veckorna efter skolavslutningen, från 19 juni-7 juli. Mer info och kalender finns på webbplatsen Sommarlov i Borås. Observera att vissa aktiviteter kräver föranmälan.

Spontanfotboll vid Dalsjöhov klockan 9-10 samt 15-16 samma dagar som ovan.

Terminsstart augusti

Måndag och tisdag den 21 och 22 augusti genomförs utvecklings- och introduktionssamtal med skolans elever. Dessa dagar har vi därför inga lektioner. Vi läser enligt schema från och med onsdagen den 23 augusti.

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-02 10.55
Senast ändrad: 2017-06-30 13.12

Dela sidan: Dalsjöskolan

g q n C

Alla ska behandlas lika
En central del i skolans arbete är allas lika värde. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med det.

Skolans profil
Skolan satsar på entreprenöriellt lärande och entreprenörskap. Läs mer.

u

Besök oss

Besöksadress:
Dalsjövägen 16

p

Kontakt