Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Sommarjobb inom hälso- och sjukvård

Under juni till augusti behöver vi vikarier på hel- eller deltid till vår hälso- och sjukvårdsorganisation.

Vi söker studenter och undersköterskor

Vi söker dig som studerar till arbetsterapeut, fysioterapeut eller sjuksköterska och som slutfört termin 3 eller mer. Vi söker också utbildade undersköterskor med arbetslivserfarenhet från yrket.

Är du intresserad av att utvecklas ytterligare i din yrkesroll eller kanske överväger du en karriär som sjuksköterska? Då är detta sommarjobbet för dig.

Arbetsuppgifter och arbetstider

Som semestervikarie inom hälso- och sjukvårdsverksamheten genomför du insatser inom omvårdnad, rehabilitering samt hälso- och sjukvård tillsammans med erfarna kollegor.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att assistera våra arbetsterapeuter, fysioterapeuter eller sjuksköterskor samt utföra delegerade arbetsuppgifter. Vilka arbetsuppgifter du får beror på dina tidigare erfarenheter samt hur långt du har kommit i din utbildning.

Hos oss får du möjlighet att arbeta inom ett flertal områden inom hemsjukvården, exempelvis i den enskildes eget hem (ordinärt boende), på ett vård- och omsorgsboende, gruppboende och/eller på ett korttidsboende.

Du arbetar dagtid, måndag till fredag.

Du får meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater. Du kommer också samla yrkeserfarenhet och du får chansen att bekanta dig med en möjlig framtida- arbetsgivare och arbetsplats.

Hos oss får du ett utvecklande, varierande och meningsfullt uppdrag med möjlighet att göra skillnad.

Två män utför sina arbetsuppgifter som sjuksköterskor.

Om oss

Du kan sommarjobba antingen inom funktionshinderverksamhet eller inom äldreomsorg.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen inom Sociala omsorgsförvaltningen

Vi ansvarar för hemsjukvård inom områdena funktionshinder och socialpsykiatri. Enheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor och rehabiliteringsassistent som arbetar i team.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen inom Vård- och äldreförvaltningen

Vi är en organisation med cirka 300 medarbetare fördelade i nio hälso- och sjukvårdsteam inom äldreomsorgen. Teamen består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

Ta reda på mer

Titta gärna in på vårt Instagramkonto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och ta del av vår vardag.

Läs mer och ansök

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Sommarjobb inom hälso- och sjukvård

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender