Meny

Meny

Fritidshem

På vårt fritids är vi ungefär 60 inskrivna barn. Vi är indelade i två grupper, solen och månen. Vi äter mellanmål ihop och leker tillsammans i dessa grupper. Självklart leker vi även alla tillsammans ibland det beror på hur många vi är. Det finns 3 olika rum att vara i: solenrummet, månenrummet och stjärnklart. Det finns också ett skaparrum där vi pysslar med målarfärg, limmar, kladdar och sånt. Vi leker ute varje dag.

Så här beskriver barnen vårt fritidshem

Hej! Vi har ett jätteroligt fritids. Här kan man pyssla, spela spel, bygga med lego, rita och dega. Vi brukar ofta vara inne i stjärnklart. Där inne finns en scen som vi brukar dansa på och visa teater. Vi har värdens bästa fritids tycker vi.

På måndagarna brukar vi gå på utedag till antingen platån på Rya Åsar, djurparkens lekplats, eller leka ute på gården. Tisdagar brukar fröknarna läsa en saga men nu har vi börjat med att treorna skall få läsa sagan istället. Torsdagar kan man få välja lite olika aktiviteter, gå till idrottshallen, vara ute eller inne.

På fredagar så tittar vi oftast på film och gör roliga saker. Vi har en dator på varje avdelning som vi får använda. Ibland är vi ute på skolgården. Där finns det gungor, sandlåda, vi spelar olika bollsporter och hittar på mycket annat att göra, ibland leker vi lekar ute.

Ansök om fritidshem

Ditt barn får vara på fritids under din arbetstid eller studietid. Du behöver ansöka om fritidsplats. Du kan också kontakta handläggare för fritidshem som är Marie Iwarsson, telefon 033-35 87 53.

Uppsägning

Om ditt barn inte längre har behov av fritids gäller 30 dagars uppsägningstid. Kontakta handläggare Marie Iwarsson, telefon 033-35 87 53.

Vid fel på sidan kontakta:

Publicerad: 2016-12-02 09.43
Senast ändrad: 2017-01-25 09.17

Dela sidan: Fritidshem

g q n C

p

Kontakt