Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Starta och driva företag

När du ska starta och driva ett företag så finns det mycket som du behöver veta och ha koll på. Därför har vi samlat information till dig här så att det ska bli enklare att få svar på dina frågor och för att se dina möjligheter med att starta och driva ett företag.

Företagsstart Sjuhärad

Företagsstart Sjuhärad är föreningen för dig som funderar på att starta företag eller som nyss har startat ett företag i någon av Sjuhärads kommuner. Målsättningen är att bidra med stöd, kunskap och möten för att utveckla Sjuhäradregionens företagare.

Företagsstart Sjuhärad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Verksamt.se

På verksamt.se finns hjälp med att planera och när du ska starta ditt företag. Det är ett samarbete mellan Skatteverket, Bolagsverket och Tillväxtverket för att göra det enklare för dig om du ska starta eller vidareutveckla ditt företag.

Verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skulptur gjord i bokstäver formad som en sittande person

Textile Fashion Center

I Textile Fashion Center finns möjligheten att göra verklighet av dina idéer och utveckla ditt företag. Du kan exempelvis få hjälp med att utforma din affärsidé eller utveckla en befintlig produkt. Detta med hjälp av någon av de tio verksamheter som arbetar med näringslivsutveckling och har kontor i Textile Fashion Center på Skaraborgsvägen 3, Borås.

Textile Fashion Center Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Almi

Om du behöver stöd eller rådgivning när du ska starta eller vidareutveckla företaget så hjälper Almi dig. De arbetar även med lån och hjälper dig utifrån dina förutsättningar.

Almis Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Connect Sverige, Region Väst

Är du entreprenör och vill skapa tillväxt i ditt företag? Med Connect får du det stöd just ditt företag behöver för att ta nästa steg.

Connect Sverige Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Coompanion

Coompanion Väst är företagsrådgivaren för dig som vill starta företag tillsammans.

Coompanion Väst Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Drivhuset

Drivhuset är en stiftelse som hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer, helt kostnadsfritt. Det gör de genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö.

Drivhuset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Borås INK

Borås INK erbjuder affärsutvecklingsstöd för entreprenörer med innovativa idéer. Du får en erfaren affärscoach som guidar dig genom resan - från idé till ett marknadsetablerat företag. Med en välbeprövad affärsutvecklingsprocess som grund, ser Borås INK till att du får alla delar på plats i byggandet av ditt hållbara bolag, från idéutveckling och tillväxtplan, till finansiering, teambyggande och rätt nätverk.

Borås INK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

IUC

Genom IUC erbjuds du industrinära kompetens, energi och kontakter för produktion, innovation och finansiering.

IUC Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Marketplace Borås

Som medlem i Marketplace Borås får du möjlighet att vara med i ett unikt nätverk och bjuds in till inspirerande och affärsutvecklande aktiviteter.

Marketplace Borås Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nordiska Textilakademin

Nordiska Textilakademin erbjuder råd och stöd till dig som arbetar inom textil, mode, konfektion och handel kring praktiska frågor i textilbranschen genom konsultation och kompetensförstärkning.

Nordiska Textilakademin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

TEKO

Sveriges Textil- och Modeföretag är den gemensamma bransch- och arbetsgivarorganisationen för svenska textil och modeföretag

TEKO Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Starta och driva företag

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender