Balans i livet och hållbarhet

För oss är det viktigt att du som medarbetare ska kunna leva ett hållbart liv med balans mellan jobb och fritid. Du ska kunna göra hållbara val och ha en arbetsvardag du trivs med och mår bra i när du arbetar hos oss.

En man som står i en båt och fiskar med metspö.

Lämna jobbet på jobbet

Det är viktigt för oss att du kan vara helt ledig när du inte arbetar. Det kan du vara här, samtidigt som vi anstränger oss för att du ska trivas när du väl är på jobbet. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med bra ledare och förmåner som underlättar livspusslet.

Anpassa ditt arbetsliv

Några yrkesgrupper har möjlighet till flextid, som innebär att du kan reglera din arbetstid inom vissa ramar. Det gör det möjligt för dig att, utifrån vad verksamheten tillåter, anpassa dina arbetstider till kollektivtrafik och samåkning. I yrken där distansarbete är möjligt har vi också ett distansarbetsavtal där du och din chef kommer överens om och planerar eventuellt distansarbete. Både för din och miljöns skull.

Ett hållbart liv

För oss handlar hållbarhet både om att värna om miljön och att ta hand om dig som anställd. Därför jobbar vi för att du ska trivas och må bra, bland annat genom att forma bra ledare, en trygg arbetsplats och erbjuda en lång rad förmåner.

Hållbar livsstil

Vi vill att du som medarbetare ska kunna ha en hållbar livsstil. Vi erbjuder dig att hyra cykel till ett förmånligt pris som en av våra personalförmåner. Du får motion och transporten till och från arbetet blir miljövänlig. Vi uppmuntrar till resande med kollektivtrafiken och du har möjlighet att via oss köpa årskort till kollektivtrafiken på ett mer förmånligt vis.

En kvinna och ett barn på en cykel.

Jobb för dig som vill vara ledig när du är ledig

Sök jobbet:
Upphandlare till Koncerninköp

Sista ansökningsdag: 2024-03-10

Sök jobbet:
Sjuksköterska sökes till hemsjukvården i Borås Stad

Sista ansökningsdag: 2024-03-31

Sök jobbet:
Vikarierande teaterlärare, Borås Kulturskola

Sista ansökningsdag: 2024-03-19

Sök jobbet:
Verksamhetsutvecklare till Individ- och familjeomsorgsförvaltningen

Sista ansökningsdag: 2024-03-10

Sök jobbet:
Förrådsarbetare

Sista ansökningsdag: 2024-03-04

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Dela sidan: Balans i livet och hållbarhet

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol