Socialt ansvarstagande

Att arbeta hos oss innebär att du arbetar för att skapa ett bra liv för alla som bor och verkar i Borås. I själva grunduppdraget för en medarbetare i en kommun ligger ett socialt ansvarstagande. Om inte vi som arbetar här gör vårt jobb, så fungerar inte samhället. Vetskapen om hur viktig din roll är för att allt ska fungera hoppas vi skänker dig mening och glädje i ditt arbete.

Personal från Träffpunkt Simonsland rättar till ett par VR-glasögon på en äldre man.

Gör skillnad för andra

När vi frågar våra kollegor vad de gillar mest med sitt jobb, är svaret nästan alltid att det är meningsfullt, roligt och utvecklande. Vi tror att det till stor del handlar om att vår roll i samhället går ut på att göra livet bättre för andra. Tillsammans med 11 000 arbetskamrater erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete som känns meningsfullt varje dag.

Tillit i vardagen

Alla som arbetar Borås Stad har ett gemensamt syfte: Att underlätta och förbättra för människor varje dag. Vi går till jobbet för de som bor, arbetar, lever, umgås och möts här. För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag på bästa sätt ska Borås Stad därför vara en arbetsgivare där allt ledarskap och medarbetarskap präglas av tillit.

Ett meningsfullt jobb

Det är mycket i vardagen som bara måste fungera. Gator, skola, vård och annat som skapar trygghet och en bättre vardag för människor. Allt det där och mycket mer ansvarar vi för. Det ger en känsla av mening till alla 11 000 människor som jobbar här. Det kan det göra för dig också.

Det här kanske du inte visste?

En kommun behöver alltid vara noggrann med sina upphandlingar och avtal med olika leverantörer. Där det är möjligt, ställer vi därför krav på att våra leverantörer ska ta emot praktikanter. Syftet är att personer som har svårt att ta sig ut på arbetsmarknaden ska få chansen att utveckla sig.

 

Två förskollärare och tre barn på väg över ett övergångsställe.

Jobb för dig som vill ha ett meningsfullt arbete

Sök jobbet:
Vikarierande teaterlärare, Borås Kulturskola

Sista ansökningsdag: 2024-03-19

Sök jobbet:
Förrådsarbetare

Sista ansökningsdag: 2024-03-04

Sök jobbet:
Stödassistenter till autismboende Rydsvägen

Sista ansökningsdag: 2024-03-10

Sök jobbet:
Avlösare

Sista ansökningsdag: 2024-03-15

Sök jobbet:
Samordnare till Barnahus Älvsborg

Sista ansökningsdag: 2024-03-03

Sök jobbet:
Psykiatrihandläggare, vikariat

Sista ansökningsdag: 2024-03-03

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Dela sidan: Socialt ansvarstagande

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol