Birgitta Karlsson, receptionist

Birgitta Karlsson har jobbat i Borås Stad i nio år och är receptionist. Här kan du läsa mer om hennes yrke och vad hon tycker är det bästa med det.

Kvinna ler för kameran och står i en reception med vykort i bakgrunden

Vad arbetar du med?

- Jag är receptionist och säljer teaterbiljetter. Utöver detta ger jag service inför många frågor som ställs, både av våra besökare men även av anställda i Kulturförvaltningen.

Hur arbetar du för att berika boråsarnas liv och bidra till meningsfull fritid?

- Kultur är mycket viktigt för alla åldrar. Det ger glädje, skönhet och förståelse och min önskan är att de personer jag får möta får en positiv känsla av kulturen i Borås och dess bredd.

Vad är det bästa med ditt yrke?

- Det bästa med mitt yrke är att möta människor, där varje möte alltid är unikt. Det blir en värme för mig när jag får en nöjd besökare.

Hur vill du locka andra att utbilda sig till receptionist?

- Att vara receptionist gör varje dag speciell och ger kunskap och lärdom om människor vilket berikar eftersom jag hela tiden lär mig något nytt.

Om att arbeta i Borås Stad

Vårdpersonal som fikar.

Trygg anställning

Trygghet i anställningen handlar såklart om ordning och reda i avtal och med löner. Men det handlar också om att vi är en stabil organisation med tydliga rutiner och arbetssätt som fungerar.

Tre lantmätare ute i naturen.

Vårt erbjudande

Hos oss anstränger vi oss för att du ska trivas på ditt jobb. Och att du kan känna dig trygg när du arbetar. Dessutom kan vi erbjuda dig en meningsfull vardag.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Dela sidan: Birgitta Karlsson, receptionist

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol