Arbeta på Barn- och familjecentrum

Vi befinner oss i en spännande fas där verksamheten inom individ- och familjeomsorg förändras och utökas för att möta de behov invånarna i Borås har.

Vilka är vi?

Vi arbetar med målgruppen barn och unga i åldern 0-17 år och deras vårdnadshavare. Som socialsekreterare hos oss kommer du huvudsakligen att utreda, fatta beslut och följa upp beviljade insatser.

Utmaningar och skratt

Räkna med utmaningar i vardagen men också skratt, härliga möten och fantastiska kollegor. Vi har en god sammanhållning i våra arbetsgrupper där vi stöttar varandra och delar med oss av råd och erfarenheter. Det är viktigt och självklart för oss att arbeta på det sättet eftersom vi hanterar svåra frågor som kräver kloka insatser. Som arbetsgivare har vi stort fokus på att du som medarbetare har en god arbetsmiljö och en rimlig arbetsbelastning.

Det här består vår enhet av

Individ- och familjeomsorg för barn och unga är en verksamhet som består av tre enheter där socialsekreterare, metodhandledare, socialadministratörer och enhetschefer arbetar. Vi arbetar med myndighetsutövning vilket betyder att vi beslutar om olika insatser för individer i samhället.

Inom vår verksamhet finns även en mottagningsenhet som arbetar med inkommande ärenden av olika slag och en familjehemsenhet som arbetar med barn och unga som av olika anledningar inte kan bo hemma.

Bra chefer

Under verksamhetsområde Barn och unga finns sju enhetschefer som alla är erfarna, ödmjuka och måna om att deras medarbetare ska ha rätt förutsättningar för att göra ett bra arbete.

Vi erbjuder dig

Utöver ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för barn ocn unga, erbjuder vi dig:

  • God introduktion när du börjar.
  • Stor tillgång till nära arbetsledning med återkoppling på ditt arbete.
  • Stöd av mentor.
  • Ärendehandledning.
  • Handledning av extern part.
  • God sammanhållning och stöd kolleger emellan.
  • Kompetensutveckling.
  • Väl upparbetade rutiner och strukturer.
  • Flextid - du kan självständigt lägga upp din arbetstid då vi har ett förmånligt flextidsavtal.
  • Förmåner

Vill du ha ett arbete som är stimulerande, meningsfullt och utvecklande som ger mycket tillbaka så är detta rätt arbete för dig. Du kommer få ett arbete där du gör skillnad varje dag!

Lediga jobb

Just nu finns det 1 lediga jobb som socialsekreterare.

Sök jobbet:
Socialsekreterare till Barn- och familjecentrum

Sista ansökningsdag: 2024-03-10

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Dela sidan: Arbeta på Barn- och familjecentrum

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol