Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Lördagsbarn

Lördagsbarn är ett kulturprogram för barn (0 – 10 år) och deras vuxna med ett nytt arrangemang nästan varje vecka under våren och hösten. Fri entré till nästan allt!
De flesta aktiviteterna sker på Kulturhuset i Vävarsalen, Konstmuseet, Knacka på!, Stadsbiblioteket samt Stadsteatern. Lördagsbarnsaktiviteter finns även på Textilmuseet och biograf Röda kvarn.

Vi önskar att alla barn ska få plats på våra aktiviteter men ibland blir det fullt. Därför har vi föranmälan till vissa programpunkter. För eventuella restplatser/återbud samma dag: ring 0734-15 30 95 (från klockan 9.00).

Höstens program innehåller dansföreställningen Häxor där vi frågar oss hur man egentligen känner igen en häxa. I programmet finns också Hunden, en lekfull clownföreställning om att hjälpa och hjälpas åt, på Hässlehus bibliotek. På Textilmuseet erbjuds visningen ”In Character – custumes & images” där man får prova på rollen som kostymdesigner och skapa egna kreationer med papper, penna och fina tyger.

Du kan även ladda ner programmet som PDF: Lördagsbarn hösten 2019PDF

  • Balenciaga - Master of Couture, entré Inspireras av scenkostymer
    t 2019-09-14 12.00 Textilmuseet

    Följ med på visning bland scenkostymer och fotografier i utställningen In Character – costumes & images. Efter visningen får ni själva prova på rollen som kostymdesigner och skapa egna kreationer med ...
  • Balenciaga - Master of Couture, entré Skapa Versace-inspirerande accessoarer
    t 2019-12-07 12.00 Textilmuseet

    Vi börjar med en visning av utställningen Gianni Versace Retrospective för att sedan göra egna Versace-inspirerade accessoarer, kanske en sjal, ett diadem, nyckelrings-tofsar eller en scrunchie? Använ...

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-09-04 14.26

Ändrad av:

Dela sidan: Lördagsbarn

g q n C

p

Kontakt