Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Lördagsbarn

Lördagsbarn är ett kulturprogram för barn (0 – 10 år) och deras vuxna med ett nytt arrangemang nästan varje vecka under våren och hösten. Fri entré till nästan allt!
De flesta aktiviteterna sker på Kulturhuset i Vävarsalen, Konstmuseet, Knacka på!, Stadsbiblioteket samt Stadsteatern. Lördagsbarnsaktiviteter finns även på Textilmuseet och biograf Röda kvarn.

Vårens program innehåller en minimusikal "Rakel och Orakel" om vänskap med finurlig humor och stort allvar, flera teaterföreställningar; Gropen, Det var det fräckaste, Natten och Drömlek som spelas på olika platser i Borås. Skaparverkstad på Borås Konstmuseum "Lördagar i atlején, karda ull i Texteilmuseet och fira påsk på Borås Museum.

Allt detta och mycket mer finns i programmet: Lördagsbarn våren 2020PDF

Vi önskar att alla barn ska få plats på våra aktiviteter men ibland blir det fullt. Därför har vi föranmälan till vissa programpunkter. För eventuella restplatser/återbud samma dag: ring 0734-15 30 95 (från klockan 9.00).

 • Balenciaga - Master of Couture, entré Lördagsbarn på Textilmuseet
  t 2020-02-29 12.00 Textilmuseet

  Den fantastiska ullen
  Den här lördagen lär vi oss mer om ull. Prova på att karda, spinna och skapa i ull. Kl 12-14, fri entré för en medföljande vuxen.

 • Balenciaga - Master of Couture, entré INSTÄLLD: Lördagsbarn på Borås Museum
  t 2020-04-04 12.00 Borås Museum

  PÅSK PÅ BORÅS MUSEUMFölj med på en visning av friluftsmuseets hus och lär dig om påskens och vårens traditioner förr i tiden.Visningarna startar kl 12 och 13.
 • Barnmatiné: LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet
  t 2020-04-18 13.30 Borås Bio Röda Kvarn

  Dottern till den livstidsdömde tågrånaren Marsipanen söker upp LasseMajas detektivbyrå. Hon är övertygad om att pappan är oskyldigt dömd och behöver hjälp att bevisa det. Men Lasse och Maja har precis...

p

Kontakt

Senast ändrad: 2020-03-30 10.47

Ändrad av:

Dela sidan: Lördagsbarn

g q n C

p

Kontakt