Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Borås Stads logotyp, till startsidan

Fortsätt att följa nationella råd och rekommendationer

Byttorpskolan

Byttorpskolans framsida

Byttorpskolan är ”skolan mitt i byn” som ligger i ett område med närhet till sjön Kolbränningen, naturen, stora lekplatser, några minuter från centrum med äventyr på Navet, Stadsparksbadet och massor av kultur.

Vår duktiga, pedagogiskt utbildade personal tar hand om barnen från tidig morgon till sen eftermiddag. Vi kan erbjuda en trivsam miljö och en stor skolgård med konstgräsplan där bara barnens fantasi sätter gränserna. Vi kan också erbjuda ett bemannat bibliotek som vi har ett mycket gott samarbete med.

Vi är en skola med öppna dörrar dit alla är välkomna, där alla accepteras precis som de är. Vi som arbetar på skolan trivs bra och vi månar om varandra vilket smittar av sig på våra elever. Byttorpskolan är en skola där alla ska känna sig trygga, där alla ska ges möjligheter att få kompisar och ständigt utvecklas till att möta världen som väntar.

Vi är skolan som tar in världen i klassrummet och klassrummet ut i världen!

Vi är nu stolta ägare av Grön flagg som är ett bevis på vårt miljöarbete.

Aktuellt från skolan

20 000 kronor i stipendier för att odla

Byttorpskolan har fått 20 000 kronor från Sparbanksstiftelsen. Dessa pengar kommer att användas till att odlingar på skolan. Miljögruppen har redan kommit igång med sitt arbete. Ni kan se våra pallkragar på lilla skolgården. Alla årskurser har fått var sin pallkrage. Vi ser framemot att följa våra odlingar.

Senast ändrad:

Uppdaterad av:

Dela sidan: Byttorpskolan

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol