Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Skola24 för grundskola och gymnasieskola

Skola24 används av Borås Stads grundskolor och gymnasieskolor för schemaläggning, frånvaro och ledighet. Du som är vårdnadshavare använder systemet för att anmäla frånvaro om ditt barn är sjuk (myndiga elever anmäler själva sina frånvaro).

Gymnasieskolorna byter till Skola24 under hösten

Från och med höstterminens start ska frånvaroanmälan göras i Skola24 för alla som har barn på Borås Stads gymnasieskolor. Du får information från ditt barns skola. Observera att det endast är frånvaroanmälan som flyttar till Skola24. För att se ditt barns betyg, ändra kontaktuppgifter med mera ska du, som har barn i gymnasiet, fortsatt använda IST Administration.

Inloggning i Skola24

Vårdnadshavare

Du som är vårdnadshavare kan välja hur du vill anmäla frånvaro, via appen Unikum Familj, via appen Skola24 eller via webbplats Skola24. Apparna laddar du ner på Google play Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (android) eller App store Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (ios).

  • Unikum Familj app: Öppna appen och välj Borås Stad för vårdnadshavare. Logga in med e-legitimation: BankID eller Freja eID. För att sjukanmäla ditt barn, tryck på frånvaroikonen längst ner i höger hörn i appen. Tänk på att du inte kan ändra eller ta bort en frånvaroanmälan i Unikum Familj, ändringar kan du endast göra direkt i Skola24.
  • Skola24 app: Öppna appen och välj Extern inloggning: Borås. Logga in med BankID.
  • Skola24 webbplats: Öppna webbplatsen Skola24 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och välj boras.skola24.se. Logga in med BankID.

Elever

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Skola24 för grundskola och gymnasieskola

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender