Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Om skolan

Välkommen till Kinnarummaskolan!

Kinnarummaskolan är en vackert belägen skola vid Häggåns dalgång, 1,5 mil söder om Borås, med cirka 90 elever. Kinnarummaskolan är en verksamhet som omfattar förskoleklass, årskurs 1-6 samt Falkens fritidshem. Förskoleklass och fritidshem är lokalintegrerade i skolan.

På vår skolgård finns lekplats, motorikbana och fotbollsplan. Kinnarummaskolan har fin utomhusmiljö med lekytor, arboretum och skog med grillplats.

På Kinnarummaskolan arbetar vi med närmiljö, vatten samt livsstil och hälsa.

Hela verksamheten leds av rektor Håkan Lundberg.

Rektor

Mitt mål för Kinnarummaskolan är att alla skall trivas och känna sig trygga på skolan, att alla skall känna lust att lära samt att det skall finnas möjlighet att lyckas.

Kinnarummaskolan är en lagom stor skola med fritidshem, förskoleklass och grundskola 1-6 under samma tak vilket innebär stora fördelar. Personalen som arbetar i hela skolan känner att vi är "nära" våra elever. Närheten till naturen och stolta idrottstraditioner är förutsättningar som vi arbetar vidare med.

Just nu är arbetet med systematiskt kvalitetsarbete, fortsatt utveckling av IKT (informations- och kommunikationsteknik), kunskapskrav i årskurs 3 och årskurs 6 samt bedömning av elevernas arbete i stort fokus i vårt pedagogiska utvecklingsarbete i skolan.

Skolans verksamhetsplan beskriver hur vi går tillväga för att eleverna skall nå målen.

Vårdnadshavare, elever och alla intresserade av skolan och dess verksamhet är alltid välkomna att höra av sig med åsikter, förslag, idéer, ris och ros. Vi vill hela tiden utveckla skolan.

Aktuellt från skolan


Senast ändrad: 2020-06-12 11.23

Uppdaterad av:

Dela sidan: Om skolan

g q n C

p

Kontakt