Meny

Meny

Sandaredskolan

En lugn och trivsam skola
Sandaredskolan är en F-6 skola som ligger centralt i det lugna och trivsamma Sandared. Personalen är organiserad i arbetslag.

Sandaredskolan

Sandaredskolan är en F-6 skola som ligger centralt i det lugna och trivsamma Sandared. Sandaredskolan består av fritids, förskoleklasser och år 1-6 och har drygt 400 elever. Personalen är organiserad i arbetslag.

Skola med miljöfokus

Sandaredskolan blev första skolan i Sverige med P-certifierad innemiljö. SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstut kontrollerar ljud, ljus och luft regelbundet sedan 2002. År 2006 fick Sandaredskolan utmärkelsen Hälsofrämjande skola och 2011 Grön Flagg - en miljöcertifiering för förskolor och skolor.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vision

Alla skolor i Borås Stad arbetar för visionen "Lust att lära, möjlighet att lyckas". För att just känna lust att lära tror vi att det är viktigt att eleven har en bra självbild och framtidstro och vi arbetar för att alla ska känna att "jag vill, jag kan, jag duger".

Senast ändrad: 2018-05-17 14.13

Uppdaterad av:

Dela sidan: Sandaredskolan

g q n C

Vision
Vi arbetar för att alla ska känna att: "jag vill, jag kan, jag duger".

Miljöarbete
2002 blev vi första skolan i Sverige med
P-certifierad innemiljö, 2006 fick vi utmärkelsen Hälsofrämjande skola och 2011 Grön Flagglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

u

Besök oss

Besöksadress:
Skolvägen 19

p

Kontakt