Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Öppen ungdomsverksamhet

I Borås finns öppen ungdomsverksamhet som är för dig mellan 10–18 år. Hit kan du komma för att träffa vänner, lära känna nya människor, hitta på roliga saker, genomföra dina idéer och utvecklas både i dina talanger och som person.

För dig som är 19-25 år finns även verksamhet med kulturinriktning på Bryggaregatan 14 och med projektinriktning på Projektkontor.

Projektkontor

Plats för dina idéer, initiativ och intressen

Inom öppen ungdomsverksamhet finns det plats och utrymme för dina idéer, projekt och intressen. Du som ung är med och skapar innehållet i verksamheten och har tillgång till lokaler som erbjuder möjligheter för kreativt skapande, musik, lek, sport och annat skoj. Du som besöker Öppen ungdomsverksamhet ska känna dig trygg och säker. Tillsammans med personal bidrar du som besökare till trygghet i verksamheten.

Öppen ungdomsverksamhet erbjuder möjlighet till socialt utbyte, att dela erfarenheter och lära sig nya saker. Tillsammans med andra unga kan du dessutom delta i internationella ungdomsutbyten eller åka som volontär till ett land i Europa.

Internationella möjligheter

På loven finns dessutom en massa roliga aktiviteter du kan delta i.

Lovaktiviteter

Digitalt medgivande

För att kunna delta i aktiviteter som de öppna ungdomsverksamheterna arrangerar behöver du lämna in ett digitalt medgivande. I medgivandet fyller du i information om du exempelvis får finnas med på bild, delta i aktiviteter eller om verksamheten får skicka sms med information. Om du är under 18 år ska medgivandet fyllas i av din vårdnadshavare.

E-tjänst för digitalt medgivande Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Samverkan

Öppen ungdomsverksamhet är medlem i organisationen KEKS och samarbetar med många andra verksamheter till exempel skola, bibliotek och olika föreningar för att bidra till en meningsfull fritid och jämlik hälsa för alla unga i Borås.

Alla öppna ungdomsverksamheter

I Borås finns det flera öppna ungdomsverksamheter dit du är välkommen. Klicka dig vidare för att läsa mer om respektive verksamhet.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Öppen ungdomsverksamhet

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender