Meny

Meny

Mötesplatser och träffpunkter

Det finns flera Mötesplatser för alla åldrar där du kan träffa andra och umgås, lära dig nya saker eller delta i aktiviteter.

Mötesplatser

Det finns ett flertal öppna mötesplatser för alla åldraröppnas i nytt fönster i våra bostadsområden. Varje mötesplats är unik och har till viss del olika inriktningar.

Fritidsgårdar och öppen ungdomsverksamhet

I öppen ungdomsverksamhetöppnas i nytt fönster ingår också alla fritidsgårdar. Tillsammans utformas verksamhet med personal och ungdomar.

Träffpunkt Simonland

En träffpunktöppnas i nytt fönster där alla medborgare hittar information, aktiviteter och gemenskap. Ett aktivt och levande hus för alla åldrar.

Kulturhuset

I Kulturhuset ryms bland annat Stadsbiblioteket, Konstmuseet och Stadsteatern samt olika arrangemang.

Brygghuset

Brygghusetöppnas i nytt fönster är en Do-It-Yourself-arena (D.I.Y) för unga från 16 år. Vår KreAktiva verksamhet bygger på att du står för innehållet och vi för lokalerna.

Öppen förskola

Öppen förskolaöppnas i nytt fönster är en mötesplats för barn och föräldrar. Här finns möjlighet att leka, måla, sjunga, läsa med mera.

Mötesplatser för seniorer

mötesplatser för senioreröppnas i nytt fönster kan du få social samvaro, upplevelser, stimulerande aktiviteter och förhoppningsvis nya vänner.

Senast ändrad: 2018-05-21 11.33

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplatser och träffpunkter

g q n C