Meny

Meny

Mötesplatser och träffpunkter

Det finns flera Mötesplatser för alla åldrar där du kan träffa andra och umgås, lära dig nya saker eller delta i aktiviteter.

Mötesplatser

Det finns ett flertal öppna mötesplatser för alla åldraröppnas i nytt fönster i våra bostadsområden. Varje mötesplats är unik och har till viss del olika inriktningar.

Fritidsgårdar och öppen ungdomsverksamhet

I öppen ungdomsverksamhetöppnas i nytt fönster ingår också alla fritidsgårdar. Tillsammans utformas verksamhet med personal och ungdomar.

Träffpunkt Simonland

En träffpunktöppnas i nytt fönster där alla medborgare hittar information, aktiviteter och gemenskap. Ett aktivt och levande hus för alla åldrar.

Kulturhuset

I Kulturhuset ryms bland annat Stadsbiblioteket, Konstmuseet och Stadsteatern samt olika arrangemang.

Brygghuset

Brygghusetöppnas i nytt fönster är en Do-It-Yourself-arena (D.I.Y) för unga från 16 år. Vår KreAktiva verksamhet bygger på att du står för innehållet och vi för lokalerna.

Öppen förskola

Öppen förskolaöppnas i nytt fönster är en mötesplats för barn och föräldrar. Här finns möjlighet att leka, måla, sjunga, läsa med mera.

Mötesplatser för seniorer

mötesplatser för senioreröppnas i nytt fönster kan du få social samvaro, upplevelser, stimulerande aktiviteter och förhoppningsvis nya vänner.

Mötesplatser för personer med psykisk ohälsa

Sociala omsorgsförvaltningen driver den öppna mötesplatsen Berggårdenlänk till annan webbplats, som är för personer med psykisk ohälsa.

Senast ändrad: 2018-11-29 15.17

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplatser och träffpunkter

g q n C