Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Borås Stads logotyp, till startsidan

Fritidshem

I den nyare delen av Gula skolan ligger Regnbågen, på bottenvåningen i den äldre delen av skolan ligger Hajen och Korallen.

De olika fritidsavdelningarna samarbetar med bland annat gemensamma öppningar och stängningar.

Gula skolans fritidshem öppnar klockan 06.00 och stänger klockan 18.00.

Avdelningarna

På Gula skolan har vi tre fritidsavdelningar:

Hajen

Hajen är fritidsavdelningen för barnen i årskurs två och uppåt. Här erbjuds aktiviteter anpassade för de lite äldre barnen.

Korallen

Korallens fritidshemsverksamhet är en för- och eftermiddagsversamhet för elever i förskoleklass och årskurs ett.

Arbetet på Korallen stimulerar barnens fysiska och sociala utveckling samt barnens intressen och nyfikenhet. Vi har verksamhet både inomhus och utomhus. Utomhus varvar vi utflykter med lärande lek, inomhus varvar vi pussel, samlingar och lärande lek.

Regnbågen

På Regnbågens fritidshem finns barn som går i förskoleklass och årskurs 1. Vi har fräscha lokaler med många olika rum både för lek, mys och enskildhet. Det finns ett legorum, kuddrum, bilrum, dockrum och två stora samlingslokaler. På Regnbågens fritishem är vi ute varje eftermiddag.

Ansök om fritidshem

Ditt barn får vara på fritids under din arbetstid eller studietid. Du ansöker via handläggare för fritidshem som är Marie Iwarson, telefon: 033-35 87 53.

Uppsägning

Om ditt barn inte längre har behov av fritids gäller 30 dagars uppsägningstid. Kontakta handläggare Marie Iwarson, telefon: 033-35 87 53.

Senast ändrad: 2018-10-24 09.21

Uppdaterad av:

Dela sidan: Fritidshem

g q n C