Meny

Meny

Om skolan

Myråsskolan är en F-6 skola med ca 500 barn. Den totala personalstyrkan uppgår till ca 75 personer. Skolan ligger på Kyrkvägen i Brämhult, nära till skog och vacker kulturmiljö.

På Myråsskolan finns en förskoleklass med ca 70 elever. Skolbarnomsorgen omfattar 4 fritidsavdelningar.

Eftersom barn idag rör sig allt mindre och vi har nära till skog och mark har vi valt en musik-natur-rörelse profil. Skolan är också miljöcertifierad sedan maj 2003 och har därför premierats med Grön Flagg.

IT-kunskap är viktigt för våra barn i framtiden. Vi satsar mycket på IKToch har iPads i alla klassrum. Eleverna i år 4, 5 och 6 har en surfplatta per elev.

Ny på Myråsskolan

En nyinflyttning anmäls alltid till expeditionen. Därefter placeras barnet i en klass. Klassläraren tar kontakt för att boka tid för samtal med föräldrar och elev. Myråsskolan har en arbetsplan för hur vi tar emot nya barn i klasserna. Det är viktigt att alla är förberedda, såväl nya elever som blivande klasskamrater.

Plats på fritidshem

För att få plats på en fritidsavdelning kontaktar vårdnadshaavre placeringssamordnare Brigitte Lucasz, 033 - 35 38 57. Anmäl önskemål om plats i god tid, det tar alltid lite tid att handlägga ärendet. Läs mer om plats på fritidshem.

Senast ändrad: 2018-05-14 21.55

Uppdaterad av:

Dela sidan: Om skolan

g q n C

p

Kontakt