Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Om skolan

Myråsskolan är en F-6 skola med cirka 520 elever. Den totala personalstyrkan uppgår till cirka 80 personer. Skolan ligger på Kyrkvägen i Brämhult, nära till skog och vacker kulturmiljö.

På Myråsskolan finns en förskoleklass med cirka 100 elever. Skolbarnomsorgen omfattar 5 fritidsavdelningar.

Eftersom barn idag rör sig allt mindre och vi har nära till skog och mark har vi valt en musik-natur-rörelse profil. Skolan är också miljöcertifierad sedan maj 2003 och har därför premierats med Grön Flagg.

IT-kunskap är viktigt för våra barn i framtiden. Vi satsar mycket på IKT och har iPads i alla klassrum. Eleverna i år 4, 5 och 6 har en surfplatta per elev.

Ny på Myråsskolan

Vill du söka till Myråsskolan ansöker du via placeringsenheten. Om du blir placerad på Myråsskolan kontaktar klassläraren er för att boka tid för samtal med vårdnadshavare och elev. Myråsskolan har en arbetsplan för hur vi tar emot nya barn i klasserna. Det är viktigt att alla är förberedda, såväl nya elever som blivande klasskamrater.

Plats på fritidshem

För att få plats på en fritidsavdelning kontaktar vårdnadshaavre placeringssamordnare Ing-Marie Mårtensson, 033-35 36 75. Anmäl önskemål om plats i god tid, det tar alltid lite tid att handlägga ärendet. Läs mer om plats på fritidshem.

Senast ändrad: 2019-11-22 11.27

Uppdaterad av:

Dela sidan: Om skolan

g q n C

p

Kontakt