Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Om skolan

På Svaneholmskolan finns förskoleklass, år 1-6 samt fritidshem. Svanens förskoleklass och fritidshem är lokalintegrerade i skolan

Hela verksamheten leds av rektor Håkan Lundberg.

På Svaneholmskolan arbetar vi med Grön Flagg. Vi arbetar med hållbar utveckling och jobbar aktivt med miljöfrågor. Vi är certifierade med Grön FlaggPDF av stiftelsen Håll Sverige Rent.

Rektor

Mitt mål för Svaneholmskolan är att alla skall trivas och känna sig trygga på skolan samt att alla skall känna lust att lära och att det skall finnas möjlighet att lyckas.

Svaneholmskolan är en lagom stor skola med fritidshem, förskoleklass och grundskola 1-6 under samma tak vilket innebär stora fördelar. Personalen som arbetar i hela skolan känner att vi är "nära" våra elever. Närheten till naturen och stolta idrottstraditioner är förutsättningar som vi arbetar vidare med.

Just nu är arbetet med skriftliga omdömen, mål i år tre samt bedömning av elevernas arbete i stort fokus i vårt pedagogiska utvecklingsarbete i skolan.

Skolans lokala arbetsplan beskriver i detalj hur vi går tillväga för att eleverna skall nå målen.

Föräldrar, elever och alla intresserade av skolan och dess verksamhet är alltid välkomna att höra av sig med åsikter, förslag, idéer, ris och ros. Vi vill hela tiden utveckla skolan.

Senast ändrad: 2020-02-20 13.29

Uppdaterad av:

Dela sidan: Om skolan

g q n C

p

Kontakt