Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Kartprodukter

Vi erbjuder flera olika sorters kartprodukter som vi anpassar efter dina behov.

Kartprodukter för bygglov

När du söker bygglov behöver du ett kartunderlag som du använder när du ritar din situationsplan. Kartunderlaget beställer du hos oss. Kostnaden för kartunderlaget tas vanligtvis ut i samband med fakturan för bygglovet.

Övriga kartor

Du kan beställa baskartor, grundkartor, planeringsunderlag, turist- och informationskartor, annons- och reklamkartor, ledningskartor med mera. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Du hittar kontaktuppgifterna längst ner på sidan.

Leverans

Vi levererar kartdata i ett antal format. De vanligaste formaten är PDF, DGN, DWG och DXF. Naturligtvis kan du få kartor utritade på papper i svartvitt eller färg i format från A4 till A0.

Kartorna levereras även som underlag till webbsidor. Detaljerade kartor med hög noggrannhet eller mer översiktliga turistkartor kan köpas enligt vår uppdragstaxa.

Webbsidan med ett kugghjul, ikon.

Självservice

Beställ kartprodukter för bygglov


Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Kartprodukter

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • En laptop som visar webbdelen Borås bygger på skärmen.  Publicerad

  Vad byggs? Nu blir det lättare att hitta våra byggprojekt

  Är du nyfiken på vad som byggs i Borås just nu? Eller vill du veta vad som kommer att byggas i framtiden? Nu lanserar vi Borås bygger! Här kan du se vad som är ...
 • En pratbubbla som det står Klimatprat i.  Publicerad

  Klimatprat kör igång igen!

  Nu kör vi igång med en ny säsong av samtalsserien Klimatprat, ett bubblande klimatsamtal med dig i centrum. På det första klimatpratet blir det fokus på affärsi...
 • Earth hour Publicerad

  Borås släcker ner under Earth Hour

  Den 25 mars klockan 20.30-21.30 infaller Earth Hour. I Borås uppmärksammas det bland annat genom att ett antal centrala byggnader släcks ner.
Ikon: Kalender

Kalender