Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Vill du prata med någon?

Vi finns för dig som har en förälder, ett syskon, en kompis eller någon annan nära person som till exempel är sjuk, dricker för mycket eller har en funktionsnedsättning. Vi kan lyssna, stötta och tillsammans med dig prata om de funderingar du har. Vi pratar helt enkelt om det som är viktigt för dig! Vi har fokus på hur du har det och hur du mår. Om vi märker att du behöver mera eller annat stöd kan vi hjälpa dig vidare till rätt plats.

Ibland kan det vara lättare att prata medan man gör något. Kanske kan vi ta en promenad, baka en kaka, spela ett spel eller fika samtidigt som vi pratar.
Det behöver inte vara kris eller katastrof för att höra av sig till oss! Det är ofta bra att prata med någon innan det blir för jobbigt!

Hör av dig om du vill veta mer! Du kan maila oss på: barnsomanhoriga@boras.se så kontaktar vi dig!

Samtal
Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Vill du prata med någon?

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Anna Dunér från Göteborgs universitet och Angela Bångsbo från Högskolan i Borås är forskare i projektet med samtalsmattor i äldreomsorgen.

  Samtalsmattor testas i fullskalig studie

  Publicerad

  Vid demenssjukdom kan det vara svårt att fatta egna beslut. Äldreomsorgen i Borås, Marks och Tranemo kommuner deltar i ett forskningsprojekt som drivs av Högsko...
 • Ikoner i form av coronavirus på en rosafärgad bakgrund.

  Förnya ditt skydd mot covid-19

  Publicerad

  Du som är 65 år och äldre, eller minst 18 år och tillhör en riskgrupp, rekommenderas nu att ta en påfyllnadsdos mot covid-19. Även du som är 18 till 64 år och v...
 • Surfplatta

  Stort intresse för att låna surfplattor – anmälan stängd

  Publicerad

  Det var ett stort intresse när anmälan för seniorer att låna en surfplatta idag öppnade. Det fanns ett begränsat antal och nu är alla surfplattor utlånande.
Ikon: Kalender

Kalender