Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Barn och unga anhöriga

Är du under 18 år och stöttar eller hjälper någon i din närhet? Finns det någon du är orolig för? Det kan vara ett syskon, en förälder, en kompis eller någon annan som är sjuk, har en funktionsnedsättning eller ett missbruk av något slag.
Det är inte ovanligt att i så fall känna ett stort ansvar, få svårt att koncentrera sig, känna sig mindre viktig eller ensam. Det kan vara skönt att få prata med någon utanför sin familj eller kanske möta andra i liknande situation.

Rådslaget

RÅDSLAGET
Vill du vara med och göra skillnad för andra? Vill du påverka unga anhörigas situation till det bättre? Då vill vi träffa dig!

Klubb Simon

Klubb Simon
Gruppen är för dig mellan 7-12 år som vill träffa andra barn som också är anhöriga.

Ungdomsgrupp

MeWe grupp
Går du på högstadiet eller gymnasiet och vill träffa andra unga anhöriga och prata om hur livet kan vara? Välkommen till vår ungdomsgrupp!

Familj och sorg

Stöd i sorg
Stödgrupper för barn och unga - när ett syskon har dött.
Startar våren 2023.

Vill du få kontakt med oss?

Om du vill få kontakt med oss kan du fylla i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan! Du kan också maila till oss på barnsomanhoriga@boras.se
Person som pratar

Synpunkter och klagomål

Du kan alltid lämna synpunkter och klagomål på våra tjänster och verksamheter. Det kan du göra direkt på boras.se, via brev eller genom att prata med personal i den verksamhet det gäller. Du kan lämna din synpunkt anonymt.

Lämna din synpunkt

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Barn och unga anhöriga

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender