Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Eurodesk

Är du intresserad av att åka utomlands och antingen volontärarbeta, studera eller arbeta? Vill du ha tips och råd på vägen samt hjälp att ta första steget? Då ska du vända dig till Eurodesk!

Ta hjälp av Eurodesk!

Eurodesk är ett europeiskt informationsnätverk med över 950 lokala kontaktpunkter runt om i Europa. Du som till exempel jobbar med ungdomar kan hitta information och stöd för att kunna ge dem det stöd de behöver. Du som ung mellan 13-30 år kan vända dig till ditt lokala Eurodesk-kontor för tips, råd och inspiration

Eurodesk i Borås

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor har utsett Borås stad som lokalt Eurodesk-kontor i Boråsregionen. Det betyder att du som ung eller ungdomsarbetare kan vända dig till oss för ett personligt möte, för att få tillgång till informationsmaterial eller komma att berätta om möjligheter för unga på din skola, förening eller organisation.

Borås stad är ett av 16 lokala Eurodesk-kontor i Sverige. Detta ger oss tillgång till ett enormt kunskaps- och informationsnätverk som är positivt för alla resesugna ungdomar.

Nyheter

Missa inte EU:s nya iniativ Europeiska solidaritetskåren - en möjlighet för dig att registerera ditt intresse för volontärarbete i Europa och få inbjudan till spännande internationella projekt.

Europeiska solidaritetskåren Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Eurodesk

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender