Vikarie för kök och restaurang

Välkommen till ett utmanande och roligt uppdrag som vikarie inom Borås Stads kök och restauranger!

Din nästa arbetsplats

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie som måltidsbiträde eller kock i Borås Stad. Detta är ett bra sätt att få prova på att arbeta inom yrket, få arbetslivserfarenhet samt att kunna kombinera arbete med exempelvis studier eller annat arbete. Som vikarie är du timanställd och lägger själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta. Det är enheternas behov som styr och arbetstiden är förlagd på dagtid mellan 06.00-16.00 måndag till fredag samt helger. Behov kan uppstå med kort varsel det är därför bra om du har möjlighet att vara öppen för att vikariera där behovet uppstår.

Din anställning

Du blir timanställd via Bemanningsenheten pedagogik. Tjänsterna är tidsbegränsade med olika antal timmar beroende på där du behövs.

Dina arbetsuppgifter

Du kan arbeta både ensam i ett mottagningskök eller i ett team i ett tillagningskök. Arbetsuppgifterna kan exempelvis vara att laga mat, förbereda inför morgondagens måltider, att servera, diska och städa.

Borås Stad har cirka 130 kök och de är indelade i tillagningskök och mottagningskök. Som vikarie arbetar du geografiskt i hela Borås Stads kök på förskolor, grundskolor eller äldreboenden.

Du som söker

Vi söker dig som är intresserad av att laga mat, är engagerad och ansvarsfull. Dina arbetsuppgifter och din arbetsplats är varierande och du behöver därför vara öppen för att arbeta på olika platser.

Du som söker som kock behöver ha lämplig utbildning inom yrket eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper om livsmedel, egenkontroll och specialkost.

Om du söker som måltidsbiträde är det bra om du har utbildning inom måltid, restaurang eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Har du körkort och tillgång till bil är det meriterande. Det är viktigt med kommunikation och viss dokumentation förekommer i arbetet. Därför behöver du klara av det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som har en stark servicekänsla och du kan ta initiativ om något oförutsett inträffar. Du är strukturerad, självgående och kan arbeta i ett högt tempo.

När du efter en tid har testat på yrket och både du själv och verksamheten tycker att det fungerar väl, finns det möjlighet till att bli erbjuden ett längre vikariat.

information till timanställda vikarier Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie inom Borås Stads kök och restauranger skickar du in en intresseanmälan.

Urval och intervju sker löpande. Vi ringer upp dig som går vidare till en intervju. Annars får du e-post med återkoppling. Om du inte blir erbjuden en timanställning första gången du söker, kan det finnas många olika orsaker till detta. Är du fortsatt intresserad ber vi dig göra en ny intresseanmälan efter tre månader då behovet kan se annorlunda ut.

Eftersom du kan komma att arbeta inom förskola eller skola krävs det att du visar upp ett utdrag från belastningsregistret. Vi rekommenderar att du beställer ett utdrag från belastningsregistret i god tid, eftersom det tar cirka två veckor att få hem det på posten. Du kommer dock enbart att uppvisa belastningsregister om du får ett erbjudande om timanställning.

Beställ utdrag från belastningsregistret (Polisen.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen med din intresseanmälan!

Senast ändrad:

Dela sidan: Vikarie för kök och restaurang

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol