Vikarie för simhallar

Vill du vara med och verka för en meningsfull fritid för våra besökare, samtidigt som du brinner för friskvård, hälsa och service? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan som timvikarie på simhallarna i Borås Stad.

Din nästa arbetsplats

Vi söker dig som vill arbeta som vikarie på Borås Stads fyra simhallar. Detta är ett bra sätt att få prova på att arbeta inom verksamheten och att få arbetslivserfarenhet samt att kunna kombinera arbete med exempelvis studier eller annat arbete. Som vikarie är du timanställd och lägger själv in tider (tillgänglighet) när du kan arbeta. Det är verksamheternas behov som styr och arbetstiden är förlagd på varierande arbetstider måndag-fredag 06–21, lördag 7–17 och söndag 7.15–21.30. Behov kan uppstå med kort varsel det är därför bra om du har möjlighet att vara öppen för att vikariera där behovet uppstår.

Din anställning

Du blir timanställd via Bemanningsenheten pedagogik. Tjänsterna är tidsbegränsade med olika antal timmar beroende på där du behövs. Tillträde enligt överenskommelse.

Du vikarierar inte enbart på en arbetsplats, utan du kommer vara tillgänglig för Borås Stads fyra simhallar Stadsparksbadet, Borås Simarena, Sandaredsbadet och Dalsjöbadet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med badbevakning av pooler och kringområden. Du kan också behövas i simhallens reception där du arbetar med kassatjänst och du kommer arbeta med lokalvård. Du trivs med att vara social, ge god service och möta badgästerna med respekt.

Om du blir timanställd kommer du att få en HLR-utbildning och du behöver klara av vårt interna livräddningsprov där det krävs goda simkunskaper.

Interiörbild från Borås simarena med vy över den stora bassängen.

Du som söker

Du som söker har gymnasieexamen. Om du har simlärarutbildning eller badmästarutbildning är det meriterande, men inget krav. För att kunna arbeta med simundervisning och vattengympa krävs simlärarutbildning, om du har det ska du skicka med intyg i din intresseanmälan. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga.

Du har lätt för att samarbeta med andra och du gillar att ta egna initiativ. Du behöver behärska det svenska språket väl i tal och skrift. Har du körkort och tillgång till bil är det meriterande.

När du efter en tid har testat på yrket och både du själv och verksamheten tycker att det fungerar väl, finns det möjlighet till att bli erbjuden ett längre vikariat på någon av simhallarna.

Information till timanställda vikarier Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie inom simhallarna skickar du in en intresseanmälan.

Urval och intervju sker löpande. Vi ringer upp dig som går vidare till en intervju. Annars får du e-post med återkoppling. Om du inte blir erbjuden en timanställning första gången du söker, kan det finnas många olika orsaker till detta. Är du fortsatt intresserad ber vi dig göra en ny intresseanmälan efter tre månader då behovet kan se annorlunda ut.

Eftersom du kommer arbeta bland barn och unga krävs det att du visar upp ett utdrag från belastningsregistret. Vi rekommenderar att du beställer ett utdrag från belastningsregistret i god tid, då det tar cirka två veckor att få hem det på posten. Du kommer dock enbart att uppvisa belastningsregister om du får ett erbjudande om timanställning.

Beställ utdrag från belastningsregistret (Polisen.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen med din ansökan!

Senast ändrad:

Dela sidan: Vikarie för simhallar

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol