Vikarie för funktionshinderverksamhet

Vi söker dig som har ett intresse av att utvecklas inom vård och omsorg. Du har en viktig och betydelsefull roll i våra verksamheter när ordinarie personal är frånvarande. Du kommer att erbjudas ett spännande och omväxlande arbete där du får göra skillnad för invånarna i Borås Stad. Som timavlönad lägger du själv ditt schema med tider som passar dig och du kan antingen jobba på en enhet eller flera olika.

Din nästa arbetsplats

Hos oss kan du vikariera inom olika områden:

Du som söker

Vi söker dig som vill arbeta med människor och som kan se varje persons behov och förutsättningar. Du ska ha fyllt 18 år när du börjar arbeta hos oss. Du behöver vara bra på att tala och skriva på svenska, eftersom dokumentation och kommunikation är en viktig del i arbetet. Det är bra om du har en gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller barn och fritid, men det är inget krav. För att arbeta inom individ- och familjeomsorg måste du ha tidigare erfarenhet från vård och omsorg.

Det är även meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Vi matchar din kompetens och tidigare erfarenhet med behovet på våra enheter.

Dina arbetsuppgifter

Som semestervikarie hos oss ger du social stöttning och omvårdnad till personer som har någon typ av funktionsnedsättning eller beroendesjukdom.

Arbetet innebär att finnas till hands för brukarna i deras vardag och stötta i deras dagliga aktiviteter. Det kan handla om allt från att hjälpa till med hygien och matlagning till att träna på sociala sammanhang och göra aktiviteter. Du anpassar ditt stöd utifrån individens behov och förutsättningar.

Brukarna bor antingen i egen lägenhet eller i gemensamma boenden.

Din anställning

Arbetstider är dag, kväll eller natt både vardag och helg.

Borås Stad har individuell lönesättning. Det innebär att din lön bestäms efter vad du har för utbildning och erfarenhet.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom omsorg behöver vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Detta är en av de bakgrundskontroller som görs innan du eventuellt blir anställd. Beställ gärna ditt utdrag i god tid eftersom det kan dröja ett par veckor innan du får det. Här beställer du utdrag från belastningsregistret:

Vill du veta mer?

Skicka dina frågor på sof.rekrytering@boras.se så svarar någon av våra rekryteringsamordnare dig inom kort.

Har du tekniska frågor om din intresseanmälan skicka e-post till: jobb@boras.se

Sista ansökningsdag

Vi rekryterar löpande.

Urval och intervju sker löpande efter verksamhetens behov av vikarier. Vi återkommer via telefon eller e-post. På grund av att vi får många intresseanmälningar har vi tyvärr inte möjlighet att ge personlig återkoppling till alla som söker.

Ansök idag!

Vill du vara med och bidra till en god och säker vård och omsorg? Välkommen med din ansökan!

Senast ändrad:

Dela sidan: Vikarie för funktionshinderverksamhet

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol