Vikarie för vaktmästeri/transport

Gillar du att köra bil och samtidigt få den sociala kontakten i mötet med äldre människor? Då är du rätt person för oss.

Din nästa arbetsplats

Vi söker dig som vill bli vikarie hos teamet på som arbetar med kyld mat. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp på sju kollegor som samarbetar för att leverera mat till Borås Stads invånare. Arbetet har genomgått en förändring under det senast året och vi ser fram emot att ha dig med för att vidareutveckla Vård- och äldreförvaltningens verksamhet för kyld mat. Är du en god lagspelare med helhjärtat engagemang, då kommer du att trivas extra bra hos oss!

Tjänsten utgår från Getängsvägen i Borås. Arbetstiderna är måndag till fredag klockan 7 till 15.30.

Din anställning

Anställningsform: Timanställning

Dina arbetsuppgifter

Vi levererar matkassar och kylda matportioner från leverantör till Borås Stads invånare. Förutom besök hemma hos våra äldre och mycket körning av transportbil består arbetet av samarbete med hemtjänsten och vår leverantör, samt en del administration. Gillar du att göra det lilla extra kommer det direkt tillbaka i form av uppskattning från invånaren.

Arbetet sker i nära samarbete med kollegor. Tjänsten erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad för dem vi är till för, varje dag.

Du som söker

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens, datorvana och B-körkort.

Att du gillar att möta äldre människor ser vi som en självklarhet, lika så att köra bil. Har du arbetat inom vården och/eller transportsektorn tidigare är det därför meriterande. Vi bär matkassar från bilen till hemmet vilket kan vara tungt, därför behöver du ha god fysisk förmåga.

För att lyckas i ditt uppdrag är du lösningsfokuserad och handlingskraftig. Du är framåt som person och inte rädd för att arbeta självständigt, även om mycket av arbetet består av samarbete med kollegorna. Du har förmåga att se till helheten för brukarens bästa, du är noggrann och värdesätter ett serviceinriktat förhållningssätt. Din förmåga till flexibilitet och att skapa relationer värderas högt hos oss.

Information till timanställda vikarier Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie som vaktmästare, skickar du in en intresseanmälan.

Urval och intervju sker löpande. Vi ringer upp dig som går vidare till en intervju. Annars får du e-post med återkoppling. Om du inte blir erbjuden en timanställning första gången du söker, kan det finnas många olika orsaker till detta. Är du fortsatt intresserad ber vi dig göra en ny intresseanmälan efter tre månader då behovet kan se annorlunda ut.

Eftersom du kan komma att arbeta inom förskola eller skola krävs det att du visar upp ett utdrag från belastningsregistret. Vi rekommenderar att du beställer ett utdrag från belastningsregistret i god tid, eftersom det tar cirka två veckor att få hem det på posten. Du kommer dock enbart att uppvisa belastningsregister om du får ett erbjudande om timanställning.

Beställ utdrag från belastningsregistret (Polisen.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen med din ansökan!

Senast ändrad:

Dela sidan: Vikarie för vaktmästeri/transport

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol