Vikarie för sjuksköterskor

Bemanningsservice förmedlar sjuksköterskor till hela Borås Stad under dygnets alla timmar. Vi är intresserade av att anställa dig som är erfaren sjuksköterska för timvikariat. Du väljer själv när och hur du vill jobba och bör ha möjlighet att med ganska kort varsel vikariera från några timmar till flera dagar. Tveka inte att lägga in ditt CV så kontaktas du av enhetschefen för Bemanningsservice för vidare dialog.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att vikariera som sjuksköterska kan du skicka in en intresseanmälan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

Din nästa arbetsplats

Bemanningsservice förmedlar sjuksköterskor till hela Borås Stad under dygnets alla timmar. Hos oss bemannar du luckor inom ett flertal olika verksamheter inom hemsjukvården. Våra områden är; äldreomsorg, funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri och elevhälsan. Patientgruppen varierar från 0 år och uppåt.

Din anställning

Du anställs som timvikarie och lägger själv in tider (tillgänglighet) när samt hur du vill jobba. Du bokas/tillfrågas utifrån verksamhetens behov, och den tillgänglighet du lagt in. Ibland kan det vara med kort varsel under en dag eller några timmar upp till flera dagar.

Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar teambaserat tillsammans med patienten för att ge en personcentrerad hälso- och sjukvård. Som timanställd blir du oftast tilldelad vanligt förekommande medicinska insatser som behövs utföras den dagen. Exempelvis provtagning, såromläggning eller att administrera läkemedel. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare, omvårdnadspersonal och chefer. Samverkan med primärvård, slutenvård och andra externa aktörer är också en del av jobbet.

Du som söker

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande, liksom specialistutbildning inom distrikt, geriatrik, demens, psykiatri, palliativ vård, elevhälsa eller barn och unga. Du matchas mot verksamhetsområde utifrån dina önskemål och kompetens.

Vårt teambaserade arbetssätt ställer krav på att du är flexibel, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Du behöver ha god förmåga att självständigt strukturera och organisera dina arbetsuppgifter.

Du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Då Borås är ett finskt förvaltningsområde är det meriterande om du har kunskaper i finska språket.

För tjänsten krävs B-körkort.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom sjukvården behöver vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister som heter ”Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret”. Detta är en av de bakgrundskontroller som görs. Om du har mobilt bankID kan du beställa ett utdrag redan nu:

Beställ utdrag från belastningsregistret (Polisen.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jobba som sjuksköterska

Sjuksköterska

Senast ändrad:

Dela sidan: Vikarie för sjuksköterskor

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol