Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Stöd i föräldraskapet

Att vara förälder ger mycket glädje. Men under barnets uppväxt kommer alla föräldrar på olika sätt stöta på problem och utmaningar i vardagen. Mycket av detta är du rustad för att klara av. Men alla kan någon gång behöva råd, stöd och vägledning i sitt föräldraskap.

I Borås finns olika slags stöd i föräldraskapet genom barnets hela uppväxt och ska syfta till att stärka föräldraförmågan och relationen mellan barn och förälder.

bild på bio Röda kvarn

Mötesplatser för föräldrar
Att träffa andra föräldrar med barn är både bra och roligt. Det finns flera olika mötesplatser dit du kan gå för att umgås och delta i olika aktiviteter.

Illustration på personer som lyssnar på föreläsning

Föräldrakurser och föreläsningar
Här finns information om föreläsningar och kurser inom olika ämnen som erbjuds dig som förälder. Det finns också information om digitala föreläsningar.

bild på bio Röda kvarn

Enskilda samtal och stöd
Om du har svårigheter och utmaningar i familjen och behöver prata med någon kan du hitta mer information och kontaktuppgifter här.

Illustration på förälder som har ett barn på axlarna

Föräldrainformation
Här finns information om till exempel sociala medier, alkohol och andra droger samt hänvisning till regionens verksamheter och till myndigheter och organisationer.

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Stöd i föräldraskapet

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender