Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Restauranger

Borås Stad erbjuder många restauranger i anslutning till vård- och omsorgsboenden och trygghetsboenden, som är öppna för alla.

På dessa restauranger kan du som är senior köpa och äta mat i sällskap med andra.

Tillfälligt stängt

Borås Stads restauranger är för närvarande stängda för utomstående gäster, för att minska risken för att sprida coronaviruset. Det finns möjlighet att köpa en låda med mat på våra restauranger och ta med hem och äta.

Restaurang Svärdfästet har helt stängt från den 24 augusti till den 5 oktober. Kökets golv ska renoveras. Under denna tid går det inte att köpa matlådor från Restaurang Svärdfästet. Välkommen att handla på någon av våra andra restauranger.

Vi meddelar på boras.se och på anslag på restaurangernas dörrar när vi öppnar igen.

Grönsaker

Maten på våra restauranger är av hög kvalitet, aptitlig och näringsrik. Välkommen dit för att äta god mat i trevlig miljö. Du behöver inte boka plats innan, utan det går bra att komma direkt till restaurangen. På de flesta restaurangerna kan du också köpa frukost eller ta en kopp kaffe med tilltugg.

Läs mer och se vilka restauranger som finns.

Vill du prova något annat finns det ett stort utbud av restauranger i Borås och även i de mindre orterna i kommunen. Många restauranger i Borås erbjuder take away och hemleverans av färdiga matportioner.

På Borås Citys webbplats kan du se vilka möjligheter som finns.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du är intresserad av att läsa mer om ett ämne, tryck på den blåa understrukna texten.

Senast ändrad: 2020-09-04 09.42

Ändrad av:

Dela sidan: Restauranger

g q n C