Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Suomi

Mötesplatser

Borås Stads öppna mötesplatser för seniorer håller stängt från och med tisdagen den 17 mars för minska att risken för att sprida coronavirus.

Vård- och äldrenämnden beslutade den 16 juni att mötesplatserna är stängda till den 31 augusti. Vad som händer därefter meddelas i slutet av augusti.

Besked ges på boras.se, på mötesplatsernas Facebook-sida och på anslag på dörren när de öppnar igen.

De föreningar som driver olika mötesplatser (Café 9:an, Guldkanten, Hultasjön, Spinnrocken och Stationen) bestämmer själva hur de gör med sina mötesplatser.

Titta gärna på filmen om våra mötesplatser och träffpunkten:

Det finns flera mötesplatser för seniorer runt om i Borås och Träffpunkt Simonsland som ligger centralt är öppen för alla.

Den sociala hälsan är viktig för vårt välmående. På mötesplatserna och träffpunkten finns en fin social samvaro dit alla är välkomna. ”Det är glädje för själen” som Harriet uttrycker det i filmen.

Känns steget tungt att gå dit själv kan du höra av dig till våra seniorhälsokonsulenter som möter upp och följer med dig. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Kulturhuset,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och våra andra mötesplatser runt om i Borås är också uppskattade av allmänheten.

Om du är intresserad av att läsa mer om ett ämne, tryck på den blåa understrukna texten.

Senast ändrad: 2020-06-22 08.12

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplatser

g q n C