Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Borås Kulturskola

Välkommen till Borås Kulturskola! Vi erbjuder kurser i konstnärliga ämnen som musik, teater, dans, bild & form, foto & film, textil & design och cirkus. Ta del av våra ämnen och kurser under Kursutbud i menyn.

Foto: Anna Sigge

Kulturskolan öppnar sin nya kurskatalog!

Nu är det möjligt att söka till kulturskolans lediga platser. Mer information hittar du i menyn under fliken Ansökan till kulturskolan. Välkommen med din ansökan!

För vårterminen släpper vi lediga restplatser. Inför höstterminen sker ett större elevintag, dessa platser släpps i slutet av vårterminen.

Frågor och svar

I Frågor och svar hittar du de vanligaste frågor och svar som vi får om ansökan, antagning, instrument, avgifter, med mera.

Kulturskolans målsättning

  • Kulturskolan engagerar och attraherar barn och unga på deras fria tid genom att erbjuda ett rikt och anpassat kulturutbud.
  • Kulturskolan som mötesplats skapar samhörighet, delaktighet och väcker kulturell nyfikenhet hos barn och unga.
  • Kulturskolan breddar, utmanar och utvecklar barn och ungas uttrycksförmåga så att de kan växa och utvecklas som individer.
Tummen up

Sociala medier

Instagram - Följ oss på @boras_kulturskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tagga gärna dina lektioner med #boraskulturskola !

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Borås Kulturskola

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender