Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Gymnasieskola

Borås kommunala gymnasieskolor Almåsgymnasiet, Bäckängsgymnasiet, Sven Eriksonsgymnasiet och Viskastrandsgymnasiet erbjuder ett stort utbud av nationella gymnasieprogram med olika inriktningar och profiler. På skolorna erbjuds också gymnasieskolans Introduktionsprogram (IM) för dig som inte har uppnått behörighet till nationella program. På gymnasiesärskolan förbereds eleverna under fyra år för vuxenlivet, såväl inom arbete som boende och fritid.

Entreprenörskap på Almåsgymnasiet

IST Administration ersätter Dexter i gymnasieskolan
Från höstterminen 2019 används IST Administration av gymnasieskolan istället för Dexter. IST Administration används bland annat för att anmäla frånvaro av elever. Du som är vårdnadshavare loggar in med Bank-id.

Entreprenörskap på Almåsgymnasiet

Ska du börja gymnasiet hösten 2020?
Vi sparar på miljön och skickar inte ut några kataloger, istället hittar du allt du vill veta om våra program på almåsgymnasiet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, bäckängsgymnasiet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, sveneriksonsgymnasiet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och viskastrandsgymnasiet.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Entreprenörskap på Almåsgymnasiet

Ska du gå ett introduktionsprogram?
På vår sida om introduktionsprogrammen hittar du information om Programinriktat val, Yrkesintroduktion, Individuellt alternativ och Språkintroduktion, kontaktuppgifter med mera.

tangetnbord

Frågor om ditt gymnasieval?
gymnasievalsjuhärad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du ansökningswebben (Dexter), viktiga datum, en guide till hur du gör din ansökan, frågor & svar och en massa annat.

Senast ändrad: 2019-12-17 15.32

Ändrad av:

Dela sidan: Gymnasieskola

g q n C