Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Bodagårdens förskola

Förskolan ligger placerad på Steglängdsgatan. Vårt upptagningsområden är främst nedre Brämhult, Boda, Svensgärde och Hulta. Runt förskolan finns stora gårdar där barnen kan leka och utveckla sin motorik. I vår närhet finns också flera fina lekplatser och en liten skog.

Inriktning

Bodagårdens förskola har som vision att vara en hälsofrämjande förskola. Vi skapar tillsammans en helhetssyn kring lärande, hälsa och utveckling där barnen ska känna trygghet, glädje och ses som ett kompetent barn med förmågor.

På Bodagården vill vi att alla känner sig välkomna, vi har ett professionellt förhållningssätt där barn, vårdnadshavare och kärnverksamheten är i fokus. Vi vill att de kontakter som vi har med människor utanför förskolan och på förskolan ska präglas av respekt, lika värde och ett gott bemötande. Våra värdeord Trygghet-Inflytande-Utveckling genomsyrar verksamheten genom värdegrunden.

Vi arbetar utifrån vårt uppdrag och tar ansvar för att arbeta målinriktat. Vi på Bodagården arbetar utifrån generativa frågor där mål ur läroplanen ligger i fokus för både den planerade och spontana undervisningen.

Alla förskolor inom Borås Stad arbetar utifrån Läroplan för förskolan.

Läroplan för förskola (Lpfö 18) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Besöksadress

Steglängdsgatan 1, Borås

Förskolans avdelningar

Telefonnummer till köket: 033-35 83 37

Utvecklingsdagar

Våren 2024: 8 januari, 22 mars, 17 juni

Tummen up

Sociala medier

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Bodagårdens förskola

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender