Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nationella restriktioner och skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19

Live på Bio Röda Kvarn

Utöver vårt filmprogram visar Röda Kvarn även scenbaserade kulturarrangemang som opera, teater, balett och musikaler i samarbete med Folkets Hus & Parker/Dalsjöforsparken. Vissa är direktsända och andra är inspelningar för att kunna erbjuda ett så brett utbud som möjligt. Vid längre föreställningar med paus finns Café Utbult & Borneby på plats med servering.

Visningstider

Tre till fyra utvalda tillfällen varje vår och höstsäsong. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar mellan föreställningarna. Du kan förköpa din biljett på nätet. Klicka på respektive föreställning nedan eller sök på bio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn (med reservation för slutsålt). Vi tar både kort och kontant. Obs! Biljetter till Live på bio-föreställningar återlöses ej.

Kommande Live på bio-visningar:

Tills vidare är våra Live på bio-visningar pausade på grund av rådande läge men återkommer så fort publikgränsen höjs till minst 50 personer!

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Live på Bio Röda Kvarn

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol