Meny

Meny

Live på Bio Röda Kvarn

Utöver filmer visar Röda Kvarn även kulturarrangemang som opera, teater, balett och musikaler, i samarbete med Folkets Hus & Parker/Dalsjöforsparken. Vissa är direktsända och andra är inspelningar för att kunna erbjuda ett så brett utbud som möjligt. Café Utbult & Borneby finns på plats i pausen med servering.

Visningstider

Tre till fyra utvalda tillfällen varje vår- och höstsäsong. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar mellan föreställningarna. Du kan förköpa din biljett på nätet. Klicka på respektive föreställning så hittar du biljettlänk eller sök på www.bio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har du inte fått din förköpta biljett? Kolla spam/skräpkorgen. I annat fall, ta med bokningsbekräftelse/bokningsnummer till biografen så får du hjälp att skriva ut din biljett på plats. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn som öppnar 30 minuter innan visning. Vi tar både kort och kontant. Obs! Biljetter till Live på bio-föreställningar återlöses ej.

Kommande Live på bio-visningar:

  • t 2019-05-11 18.00 Borås Bio Röda Kvarn

    Live på bio: Karmelitsystrarna (Metropolitan)

    The Metropolitan Opera i Borås. Den 11 maj har vi äran att få visa den finska Met-legenden Karita Mattila i en av de stora rollerna när Francis Poulencs opera Karmelitsystrarna spelas på Met och direktsänds till Röda Kvarn. Yannick Nézet-Séguin leder en skicklig ensemble i Poulencs spännande, moderna mästerverk om tro och martyrskap. Föreställningen visas med svensk text. Köp biljett (lördag 11 maj klockan 18:00)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt.Borås Bio Röda kvarn


  • t 2019-05-23 19.00 Borås Bio Röda Kvarn

    Teater på bio: All About Eve (National Theatre)

    Event-teater med Gillian Anderson i huvudrollen och musik av rockdrottningen PJ Harvey! Harvey har skapat all musik och skådespelarstjärnorna Gillian Anderson (Arkiv X , Sex Education ) och Lily James (Mamma Mia 2 ) spelar huvudrollerna i All About Eve . En teateruppsättning inspelad på Noël Coward Theatre i London baserad på Joseph L Mankiewicz klassiska 50-talsfilm om den legendariska stjärnan Margo Channing. Margo står på höjden av sin karriär, allt ljus strålar på henne… men så är det Eve, hennes största fan. Unga, vackra Eve som inte vill vara något annat än den ”nya” Margo. Föreställningen v isas med engelsk text. Köp biljett (torsdag 23 maj klockan 19:00)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterBorås Bio Röda kvarn


Senast ändrad: 2019-04-15 12.45

Ändrad av:

Dela sidan: Live på Bio Röda Kvarn

g q n C