Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Live på Bio Röda Kvarn

Utöver filmer visar Röda Kvarn även kulturarrangemang som opera, teater, balett och musikaler, i samarbete med Folkets Hus & Parker/Dalsjöforsparken. Vissa är direktsända och andra är inspelningar för att kunna erbjuda ett så brett utbud som möjligt. Café Utbult & Borneby finns på plats i pausen med servering.

Visningstider

Tre till fyra utvalda tillfällen varje vår- och höstsäsong. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar mellan föreställningarna. Du kan förköpa din biljett på nätet. Klicka på respektive föreställning så hittar du biljettlänk eller sök på www.bio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har du inte fått din förköpta biljett? Kolla spam/skräpkorgen. I annat fall, ta med bokningsbekräftelse/bokningsnummer till biografen så får du hjälp att skriva ut din biljett på plats. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn som öppnar 30 minuter innan visning. Vi tar både kort och kontant. Obs! Biljetter till Live på bio-föreställningar återlöses ej.

Kommande Live på bio-visningar: "Live på bio" är slut för i höst. Tack alla för den här säsongen. Vi ses i vår!

Live Cinema is over for this season. See you next year!

Senast ändrad: 2019-11-19 09.27

Ändrad av:

Dela sidan: Live på Bio Röda Kvarn

g q n C