Meny

Meny

Live på Bio Röda Kvarn

Utöver filmer visar Röda Kvarn även kulturarrangemang som opera, teater, balett och musikaler, i samarbete med Folkets Hus & Parker/Dalsjöforsparken. Vissa är direktsända och andra är inspelningar för att kunna erbjuda ett så brett utbud som möjligt. Café Utbult & Borneby finns på plats i pausen med servering.

Visningstider

Tre till fyra utvalda tillfällen varje vår- och höstsäsong. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar mellan föreställningarna. Biljetter går att förköpa på nätet. Klicka på respektive föreställning så hittar du biljettlänk eller sök på www.bio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn som öppnar 30 minuter innan visning. Vi tar både kort och kontant. Har du inte fått din förköpta biljett? Kolla spam/skräpkorgen. I annat fall, ta med bokningsbekräftelse/bokningsnummer till biografen så får du hjälp att skriva ut din biljett på plats. Så länge köpet genomförts har du din biljett garanterad!

Kommande Live på bio-visningar:

  • t 2018-10-17 19.00 Borås Bio Röda Kvarn

    Konsert på bio: The Rolling Stones Olé Olé Olé - A Trip Across Latin America

    Inspelad i Latinamerika: Konsertfilm som följer Rolling Stones turné genom tio Latinamerikanska städer. Den kombinerar en intim bild av bandets värld med elektrifierande live-uppträdanden, inklusive den historiska finalen inför 1,2 miljoner människor på Havanna. Ett personligt porträtt av ett band som alltjämt står på toppen av sin karriär och samtidigt en hyllning till den revolutionära kraften i rock’n’roll med bandets största, mest klassiska hits.Köp biljett (onsdag 17 oktober klockan 19:00)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt. Borås Bio Röda kvarn


  • t 2018-12-01 15.00 Borås Bio Röda Kvarn

    Live på bio: Rigoletto (Kungliga Operan)

    Live från Kungliga Operan i Stockholm: Hertigen av Mantua roar sig våldsamt på folkets bekostnad. Rigoletto är hertigens narr som överlever genom att uppmuntra terrorn. Hemma är han en annan person, överbeskyddande mot dottern Gilda som längtar ut i världen. Rigoletto är en av Verdis mest dramatiska operor som i Sofia Jupithers uppsättning kretsar kring män med makt och utsatta kvinnor i en värld där rädslan dominerar. Framförs på italienska med svensk text. Köp biljett (lördag 1 december klockan 15:00)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterDu kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt. Borås Bio Röda kvarn


Senast ändrad: 2018-10-05 11.02

Ändrad av:

Dela sidan: Live på Bio Röda Kvarn

g q n C