Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Live på Bio Röda Kvarn

Utöver vår filmverksamhet visar Röda Kvarn även scenkonstkultur som opera, teater, balett och musikaler i samarbete med Dalsjöforsparken/Folkets Hus & Parker. Vissa arrangemang är direktsända och andra är inspelade för att kunna erbjuda ett så brett utbud som möjligt. Vissa föreställningar med paus finns Café Utbult & Borneby på plats med servering.

Visningstider

Tre till fyra utvalda tillfällen varje vår och höst på varierade tider. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar mellan föreställningarna. Du kan förköpa din biljett här på hemsidan. Du kan även (för-)köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn (med reservation för slutsålt). Vi tar både kort och kontant.

Kommande Live på bio-visningar:

  • Tid:

    Extra! Live på bio: André Rieu i Dublin
    Efter den bejublade sommarkonserten från Maastricht är publikfavoriten André Rieu tillbaka med en ny show, denna gång från Dublin! En festlig konsert, exklusiv för biografer, där André och hans fantastiska Johann Strauss Orchestra bjuder på romantiska melodier, populära klassiker, folksånger och älskade valser. ”André Rieu i Dublin” är maestrons första inspelade konsert i den irländska huvudstaden på mer än 20 år – en alldeles speciell händelse som inte får missas där du kan njuta av en härlig kväll av musik och dans på stor bioduk.Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Borås Bio Röda kvarn


Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Live på Bio Röda Kvarn

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender