Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Live på Bio Röda Kvarn

Utöver filmer visar Röda Kvarn även kulturarrangemang som opera, teater, balett och musikaler, i samarbete med Folkets Hus & Parker/Dalsjöforsparken. Vissa är direktsända och andra är inspelningar för att kunna erbjuda ett så brett utbud som möjligt. Café Utbult & Borneby finns på plats i pausen med servering.

Visningstider

Tre till fyra utvalda tillfällen varje vår- och höstsäsong. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset varierar mellan föreställningarna. Du kan förköpa din biljett på nätet. Klicka på respektive föreställning eller sök på www.bio.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har du inte fått din förköpta biljett? Kolla spam/skräpkorgen. I annat fall, ta med bokningsbekräftelse/bokningsnummer till biografen så får du hjälp att skriva ut din biljett på plats. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn som öppnar 30 minuter innan visning. Vi tar både kort och kontant. Obs! Biljetter till Live på bio-föreställningar återlöses ej.

Kommande Live på bio-visningar:

  • t 2020-02-08 15.00 Borås Bio Röda Kvarn

    Live på bio: La Traviata (Kungliga Operan)

    Live på bio. La Traviata är ett av Verdis mest älskade verk, hade sin urpremiär i Paris 1853 och livesänds nu äntligen från Kungliga Operan i Stockholm. Den handlar om en kvinna som vill följa sitt hjärta i ett samhälle styrt av konventioner och regissören Ellen Lamm och scenografen/kostymören Magdalena Åberg fokus ligger på maktförtryck och mänskligt hyckleri.Köp biljett (lördag 8 februari klockan 15) länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan även köpa biljett direkt i kassan. Öppnar 30 minuter före aktuell föreställning. Med reservation för slutsålt. Obs! Köpt biljett återlöses ej!Borås Bio Röda kvarn


Senast ändrad: 2020-01-09 14.38

Ändrad av:

Dela sidan: Live på Bio Röda Kvarn

g q n C