Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Throwback Thursday

Throwback Thursday är Röda Kvarns egna koncept för dig som älskar (kult-)klassiker och vill uppleva dem på bio med likasinnade. Här visas både titlar som är för evigt inskrivna i filmhistorien som mästerverk men också de förbisedda, de missförstådda och de omvärderade. Gemensamt är att de med tidens gång fått en speciell plats i publikens hjärta och förtjänar att retro-hyllas med förnyad plats på biorepertoaren.

Visningstider

Ett antal utvalda torsdagar varje vår och höst. Håll utkik här eller på facebook för information om kommande visningar.

Biljetter

Biljettpriset kan variera. Du kan förköpa biljetter till våra föreställningar på nätet. Klicka på respektive film/föreställning. Du kan även köpa din biljett direkt i kassan på Röda Kvarn (med reservation för slutsålt).

Kommande visning:

  • Tid:

    Throwback Thursday: Indiana Jones och de fördömdas tempel (40-årsjubileum!)
    Mannen med hatten är tillbaka på bio för att fira 40-årsjubileet av sitt mörkaste och mest halsbrytande matinéäventyr!När George Lucas och Steven Spielberg skulle göra en uppföljare till sin dundersuccé ”Jakten på den försvunna skatten” resulterade det i en ’prequel’ som utspelar sig före originalfilmen och var ännu tydligare modellerad efter gamla klassiska söndagsmatinéer. Med Spielbergs knivskarpa regi, John Williams ikoniska ledmotiv och Harrison Fords oemotståndliga charm i huvudrollen är ”De fördömdas tempel” ett paradexempel på andlöst ’ur askan i elden’-berättande i en av 80-talets mest rafflande äventyrsfilmer. OBS! Visas otextad (med engelskt tal). Köp biljett Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Borås Bio Röda kvarn


Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Throwback Thursday

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender