Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Särskilda rekommendationer för Västra Götaland förlängs till 6 juni

Borås Bio Röda Kvarn

Världens bästa filmer i storslagen miljö på en historisk biograf. Röda Kvarn i Borås är en kommunal kulturbiograf som visar internationell och nationell kvalitetsfilm. Vi visar även Matinéfilmer för barn, Skolbio, Ny finsk film och olika specialkoncept som Live på bio och Throwback Thursday.

Information angående Coronaviruset och Röda Kvarn

Textilmuseets webbplats

Biografen, byggd 1914, är en av Sveriges äldsta och bäst bevarade. Salongen är renoverad till sin ursprungliga storslagna form och med sina 252 platser Borås största biosalong. På vår webbplats kan du läsa om vårt filmprogram och förköpa dina biobiljetter.

Aktuell föreställning:

 • t Borås Bio Röda Kvarn

  INSTÄLLD VISNING: Summer of 85
  Filmen är inställd på grund av framflyttad premiär! När 16-åriga Alexis kapsejsar med sin segelbåt blir han räddad av den två år äldre David. Den dramatiska händelsen blir startskottet på en nybliven vänskap med en brinnande kemi mellan två unga killar vars känslor går från härlig sommarflört och blommande romans till farlig besatthet.Köp biljett (söndag klockan 16) Borås Bio Röda kvarn


  Visas även:
  2021-05-23 klockan 19.00
  2021-05-24 klockan 19.00
  2021-05-25 klockan 19.00
  2021-05-26 klockan 19.00

Kommande föreställningar:

 • INSTÄLLD VISNING: Summer of 85
  Premiärvisas:
  Filmen är inställd på grund av framflyttad premiär! När 16-åriga Alexis kapsejsar med sin segelbåt blir han räddad av den två år äldre David. Den dramatiska händelsen blir startskottet på en nybliven v...
 • Film: Nomadland
  Premiärvisas:
  Efter att ha förlorat allt i den ekonomiska kollapsen som drabbat hennes lilla industristad på landsbygden i Nevada bestämmer sig den pensionsnära änkan Fern (Frances McDormand) för att lämna allt. Ho...

Barnmatinéer

På lördagar och söndagar visar vi matinéer för barn och familjer! En blandning av små och stora filmer i både 2D och 3D till förmånliga priser.

"Live på Bio"

Utöver filmer visar vi även ett urval av olika scenkonstföreställningar som opera, teater, balett med mera i samarbete med Folkets Hus & Parker/Dalsjöforsparken.

Ny finsk film

I samarbete med Finlandsinstitutet visar vi nyproducerad finsk film vid tre tillfällen per säsong.

Skolbio

Vi visar filmer på skoltid för kommunens för, grund och gymnasieskolor, för att ge alla elever tillfälle att se kvalitetsfilm på riktig biograf.

Pratbubbla med ett hjärta i, ikon.

Sociala medier

Facebook

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Borås Bio Röda Kvarn

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol