Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Snö och is

I Borås finns ett brett utbud av vinteraktiviteter för hela familjen. Här hittar du roliga pulkabackar för barnen, möjligheter till vinterbad för de modiga, fina skridskobanor och välskötta skidspår för längdskidåkning. Oavsett om du vill åka pulka, ta ett uppfriskande dopp i det kalla vattnet, snöra på dig skridskorna eller njuta av en skidtur, erbjuder Borås något för alla som älskar vinter och friluftsliv.

Denna sida är under uppbyggnad.

Interiörbild från Borås konstmuseum

Skidspår
I Borås finns många skidspår i olika svårighetsgrad. De flesta drivs av föreningar, men det finns också kommunala spår vid Borås Skidstadion och Kransmossens friluftsområde.

Barn åker pulka i backe

Pulkabackar
I Borås finns flera roliga pulkabackar för barn och familjer att njuta av vinterlek. Välkomna ut för att åka pulka och ha kul i snön!

bild på bio Röda kvarn

Isbanor
Ta med familj och vänner för en rolig dag med skridskoåkning på Boda Isbana!

Isvaksskydd med skylt

Vinterbad
Vid fem badplatser lämnar vi kvar bryggorna och stegarna över vintern och har dessutom satt upp isvaksskydd här så att du smidigt kan bada under vinterhalvåret!

Karta

Karta

Isvett

Det är viktigt att veta hur man ska tänka och agera innan man tar sig ut på is i naturen. Därför har vi samlat ett gäng tips som är bra att ha med sig.

Isvett

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Snö och is

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender