Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Förebyggande hembesök

Vill du som senior veta mer om utbudet av sociala, hälsofrämjande och digitala aktiviteter eller få information, rådgivning, vägledning och stöttning?

Seniorhälsokonsulenterna i Borås Stad kan tipsa dig om vad kommunen, privata aktörer, föreningar och organisationer kan göra för dig som senior och vad du kan göra själv för att underlätta i din vardag.

Det kostar ingenting att få besök av en seniorhälsokonsulent. Kontakta Borås Stads seniorhälsokonsulenter så berättar vi gärna mer.

Vill du att vi ska ta kontakt med dig?

Fyll i formuläret nedan så tar vi en första kontakta med dig inom en vecka. Fyll i antingen telefonnummer eller e-postadress. Om du fyller i din e-postadress får du en bekräftelse i din e-post.
Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Förebyggande hembesök

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

 • Anna Dunér från Göteborgs universitet och Angela Bångsbo från Högskolan i Borås är forskare i projektet med samtalsmattor i äldreomsorgen.

  Samtalsmattor testas i fullskalig studie

  Publicerad

  Vid demenssjukdom kan det vara svårt att fatta egna beslut. Äldreomsorgen i Borås, Marks och Tranemo kommuner deltar i ett forskningsprojekt som drivs av Högsko...
 • Ikoner i form av coronavirus på en rosafärgad bakgrund.

  Förnya ditt skydd mot covid-19

  Publicerad

  Du som är 65 år och äldre, eller minst 18 år och tillhör en riskgrupp, rekommenderas nu att ta en påfyllnadsdos mot covid-19. Även du som är 18 till 64 år och v...
 • Surfplatta

  Stort intresse för att låna surfplattor – anmälan stängd

  Publicerad

  Det var ett stort intresse när anmälan för seniorer att låna en surfplatta idag öppnade. Det fanns ett begränsat antal och nu är alla surfplattor utlånande.
Ikon: Kalender

Kalender