Meny

Meny

Suomi

Mötesplatser

På mötesplatser för seniorer kan du få social samvaro, upplevelser, stimulerande aktiviteter och förhoppningsvis nya vänner.

På mötesplatserna strävar vi efter att stimulera och aktivera dig som besökare och därmed bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet. Mötesplatserna ger dig möjlighet att träffa andra människor och därigenom bryta isolering och bygga sociala nätverk. Verksamheterna utformars tillsammans med besökarna.

Varje mötesplats har sitt eget program som du kan få direkt på mötesplatsen eller läsa på varje mötesplats egen sida. Du kan till exempel delta i må-bra aktiviteter som gymnastik, promenader och yoga. Det anordnas också teknikcaféer, föreläsningar, musikunderhållning, fester, resor, filmvisning, bokträffar och mycket annat. Läs mer om Öppna mötesplatser för seniorer.PDF

Träffpunkt Simonsland är en träffpunkt där Borås Stads alla invånare lätt hittar information, aktiviteter och gemenskap. På Träffpunkt Simonsland har många pensionärs- och funktionshinderföreningar många av sin aktiviteter.

DL

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Synpunkter och klagomål

Du kan alltid lämna synpunkter och klagomål på våra tjänster och verksamheter. Det kan du göra direkt på boras.se, via brev eller genom att prata med personal i den verksamhet det gäller. Du kan lämna din synpunkt anonymt.

Lämna din synpunkt

Senast ändrad: 2019-06-10 07.55

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplatser

g q n C