Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Coronaviruset och covid-19

Borås Stads samlade information samt frågor och svar om coronaviruset och covid-19.

Suomi

Mötesplatser

Det finns flera mötesplatser för seniorer runt om i Borås och Träffpunkt Simonsland som ligger centralt är öppen för alla.

Den sociala hälsan är viktig för vårt välmående. På mötesplatser för seniorer kan du få social samvaro, upplevelser, stimulerande aktiviteter och förhoppningsvis nya vänner.

På mötesplatserna strävar vi efter att stimulera och aktivera dig som besökare och därmed bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet. Mötesplatserna ger dig möjlighet att träffa andra människor och därigenom bryta isolering och bygga sociala nätverk. Verksamheterna utformars tillsammans med besökarna. Du kan till exempel delta i må-bra aktiviteter som gymnastik, promenader och yoga. Det anordnas också teknikcaféer, föreläsningar, musikunderhållning, fester, resor, filmvisning, bokträffar och mycket annat.
Läs mer om Öppna mötesplatser för seniorer.PDF

DL

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook

Synpunkter och klagomål

Du kan alltid lämna synpunkter och klagomål på våra tjänster och verksamheter. Det kan du göra direkt på boras.se, via brev eller genom att prata med personal i den verksamhet det gäller. Du kan lämna din synpunkt anonymt.

Lämna din synpunkt

Senast ändrad: 2019-09-11 08.50

Ändrad av:

Dela sidan: Mötesplatser

g q n C