Meny

Meny

Öppna förskolan Kristineberg

På öppna förskolan kan du träffa barn, föräldrar och andra vuxna. Du som kommer deltar i verksamheten och ansvarar själv för ditt eller dina barn. Verksamheten riktar sig till föräldrar och annan vuxen med barn 0- till dess att man börjar förskoleklass. Det är en mötesplats med utrymme för gemenskap och samtal. Du kan komma när du vill under våra öppettider, ingen anmälan, ingen avgift!

Öppna förskolan är en del av Mötesplats Kristineberg och ligger i samma lokal som fritidsgård och biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Avvikande öppettider

Stängt på grund av planeringsdagar: måndagen 2/9 samt måndag 14/10.

Kalender

Just nu finns inga aktiviteter för Öppna förskolan på Kristineberg inlagda i kalendern.

Tider för...

Sångstund

Varje måndag, tisdagar och onsdag klockan 10.00. Torsdagar och fredagar klockan 11.00.

Mini-röris
Vi rör på oss tillsammans, måndagar klockan 11.15.

Sagostund

Vi läser saga på onsdagar klockan 11.15.

Babyrytmik

Babyrytmik är en mysig stund där vi tillsammans med dig och din baby 0-1 år läser bok, sjunger, rimmar, ramsar och dansar. Vi träffas fem tisdagar klockan 13.00–14.00, kursen startar regelbundet under terminen.
Anmäl dig på telefon 033-35 38 14 eller via mejl till maria.orn@edu.boras.se  Just nu är kursen fullbokad och anmälningar till höstens kurser kan göras i augusti.

Spädbarnsmassage

Genom beröring och strykningar ger spädbarnsmassage dig en skön, värdefull och skön stund tillsammans med ditt barn. Vi träffas fem tisdagar kl 9.00–10.00 och kurser startar regelbundet under terminen. Anmäl dig på telefon 033-35 38 14 eller via mejl till elisabeth.lundstrom@boras.se.

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-08-20 13.06

Ändrad av:

Dela sidan: Öppna förskolan Kristineberg

g q n C

p

Kontakt