Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Öppna förskolan Kristineberg

Öppen förskola är en mötesplats för barn och föräldrar. Hit är alla föräldrar, och andra vuxna, välkomna med barn som är från 0 år och fram tills de börjar förskoleklass. Här får du som förälder möjlighet att träffa andra vuxna, samtidigt som ditt barn ges möjlighet till lek i en pedagogisk och stimulerande miljö. Du kan också delta i utbudet av aktiviteter och föräldrastödjande föreläsningar.

Öppna förskolan är gratis. Du behöver inte anmäla dig utan kan komma och gå som du vill under öppettiderna. Du har själv ansvar för barnet när ni är på öppna förskolan.

Öppna förskolan är en del av Mötesplats Kristineberg och ligger i samma lokal som fritidsgård och biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Avvikande öppettider: Tisdagen 10 december stänger vi klockan 12.00. Stängt från och med 23 december till och med 6 januari.

Våra ordinarie öppettider hittar du längst ner på sidan.

Måltider

Vi säljer kaffe, te och frukt.

Det här erbjuder vi

Sångstund

Varje måndag, tisdag och onsdag klockan 10. Torsdagar och fredagar klockan 11.

Babyöppet

Babyöppet är en träffpunkt för föräldrar och de allra yngsta barnen, 0-1 år. Vi har en sångsamling anpassad för de små, med sånger, ramsor och saga. Tisdagar klockan 9-12.

Mini-röris

Vi rör på oss tillsammans, måndagar klockan 11.15.

Sagostund

Vi läser saga på onsdagar klockan 11.15.

Babyrytmik

Babyrytmik är en mysig stund där vi tillsammans med dig och din baby 0-1 år läser bok, sjunger, rimmar, ramsar och dansar. Vi träffas fem tisdagar klockan 13–14, kursen startar regelbundet under terminen.
Anmäl dig på telefon 033-35 38 14 eller via mejl till maria.orn@edu.boras.se.

Spädbarnsmassage

Syftet med massagen är att främja kärleksfull beröring. Massagen ger dig och ditt barn en upplevelse av kontakt, kommunikation och glädje. Vi träffas fem tisdagar kl 9–10 och kurser startar regelbundet under terminen.
Anmäl dig på telefon 033-35 38 14 eller via mejl till elisabeth.lundstrom@boras.se.

Kalender

Just nu finns inga aktiviteter för Öppna förskolan på Kristineberg inlagda i kalendern.

Hitta hit

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-11-27 07.46

Ändrad av:

Dela sidan: Öppna förskolan Kristineberg

g q n C

p

Kontakt