Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Öppna förskolan Centrum

Torsdag den 20 februari, klockan 9, öppnar vi vår nyaste öppna förskola i centrala Borås. Öppna förskolan Centrum ligger placerad på Stora Kyrkogatan 4.

Öppen förskola är en mötesplats för barn och föräldrar. Hit är alla föräldrar, och andra vuxna, välkomna med barn som är från 0 år och fram tills de börjar förskoleklass. Här får du som förälder möjlighet att träffa andra vuxna, samtidigt som ditt barn ges möjlighet till lek i en pedagogisk och stimulerande miljö. Du kan också delta i utbudet av aktiviteter och föräldrastödjande föreläsningar.

Öppna förskolan är gratis. Du behöver inte anmäla dig utan kan komma och gå som du vill under öppettiderna. Du har själv ansvar för barnet när ni är på öppna förskolan.

Öppna förskolan Centrum är en del av Familjecentralen centrum.

Öppettider

Vi har stängt 6 och 20 mars samt 1 juni

Våra ordinarie öppettider hittar du längst ner på sidan.

Måltider

Vi säljer kaffe, te, frukt, frallor och barnmat till självkostnadspris.

Det här erbjuder vi

Babyöppet

På måndagar klockan 9.00-12.00 har vi babyöppet. Det är en mötesplats för föräldrar och de allra yngsta barnen, 0-1 år. Vi har en sångsamling anpassad för de små, med sånger, ramsor och saga. Vi erbjuder också att gå gemensam barnvagnpromenad klockan 9:00 när vi öppnar, vi är tillbaka på öppna förskolan så att vi kan vara med på sångstund.

Kalender

  • t 2020-04-28 10.00 Familjecentralen Centrum, Stora Kyrkogatan 4

    Julia och Tinas Matkasse

    Dietisterna Julia Backlund och Tina Dahlberg kommer och informerar om familjecentralens matkasse med fokus på mellanmål. Öppna förskolan bjuder på smakprover. Träffen är kostnadsfri och ingen anmälan ...

  • t 2020-06-05 10.00 Familjecentralen Centrum, Stora Kyrkogatan 4

    Rörelse för hela familjen

    Det är roligt att röra på sig och det är viktigt för att orka och må bra. Anna Jullander från VG regionen kommer och pratar om och inspirerar till rörelse för hela familjen.

L

Sociala medier

Följ oss gärna på Instagram

instagram.com/familjecentralen_centrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

p

Kontakt

Senast ändrad: 2020-02-18 08.13

Ändrad av:

Dela sidan: Öppna förskolan Centrum

g q n C

p

Kontakt