Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Nationella restriktioner och skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19

Öppna förskolan Centrum

Öppen förskola är en mötesplats för barn och föräldrar. Hit är alla föräldrar, och andra vuxna, välkomna med barn som är från 0 år och fram tills de börjar förskoleklass. Här får du som förälder möjlighet att träffa andra vuxna, samtidigt som ditt barn ges möjlighet till lek i en pedagogisk och stimulerande miljö. Du kan också delta i utbudet av aktiviteter och föräldrastödjande föreläsningar.

Öppna förskolan är gratis. Du behöver inte anmäla dig utan kan komma och gå som du vill under öppettiderna. Du har själv ansvar för barnet när ni är på öppna förskolan.

Öppna förskolan Centrum är en del av Familjecentralen Centrum.

Öppna förskolan Centrum är stängd för besökare till och med 24 januari 2021

Följ oss i sociala medier för aktuellt program och uppdaterad information!
Instagram: familjecentralen_centrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Facebook: Familjecentralen Centrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tips! Så här pratar du med barn om coronavirusetlänk till annan webbplats

Avvikande öppettider:

Öppna förskolan Centrum är stängd för besökare till och med 24 januari 2021.

Måltider

Vi säljer kaffe, te, frukt och barnmat till självkostnadspris.

Det här erbjuder vi

Nyhet!

I höst erbjuder vi åter igen vår föräldraförberedande träff "Bäbis på G". Våra erfarna BHV-sköterskor och barnmorska kommer att prata om omställningen att bli förälder, första tiden hemma, amning/plaskmatning mm.

Babyöppet

På måndagar klockan 9.00-12.00 har vi babyöppet. Det är en mötesplats för föräldrar och de allra yngsta barnen, 0-1 år. Vi har en sångsamling anpassad för de små, med sånger, ramsor och saga. Vi erbjuder också att gå gemensam barnvagnpromenad klockan 9:00 när vi öppnar, vi är tillbaka på öppna förskolan så att vi kan vara med på sångstund.

Spädbarnsmassage

Syftet med massagen är att främja kärleksfull beröring. Massagen ger dig och din baby en upplevelse av kontakt, kommunikation och glädje. Anmäl dig på öppna förskolan eller på BVC

ABC föräldrakurs

Abc- Alla barn i centrum består av fyra gruppträffar med olika teman. Det övergripande målet med ABC är att bidra till barns positiva utveckling genom att stärka relationen mellan föräldrar och barn. Varje grupp består av ca 10 föräldrar tillsammans med två kursledare. På träffarna tar vi del av varandras erfarenheter och forskning. Materialet är baserat på forskning om föräldraskap som sammanställts av Karolinska Insitutet och Stockholms stad. 5700 föräldrar har intervjuats om vad de önskat veta mer om och få möjlighet att diskutera i frågor om föräldraskap och det har också format innehållet i ABC träffarna.

Anmäl dig på öppna förskolan.

Kalender

Just nu finns inga aktiviteter för Öppna förskolan i Centrum inlagda i kalendern.
Just nu finns inga aktiviteter för Öppna förskolan i Centrum inlagda i kalendern.
Pratbubbla med ett hjärta i, ikon.

Sociala medier

Följ oss gärna via våra sociala medier

Instagram: instagram.com/familjecentralen_centrum länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteroch Facebook: Familjecentralen Centrumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Öppna förskolan Centrum

Facebooksymbol Twittersymbol LinkedInsymbol E-postsymbol