Meny

Meny

Öppna förskolan Norrby

På Öppna förskolan träffas barn i åldrarna 0- till dess att man börjar förskoleklass, tillsammans med förälder för att leka, måla, läsa, sjunga och mycket annat. Öppna förskolan är en del av Familjecentralen Norrby.

Vi har sångsamling varje dag klockan 11.30 samt även på tisdag eftermiddag klockan 15.30. På onsdag eftermiddag har vi sagostund. Fika och frukt finns till självkostnadspris. Du kan komma och gå när du vill under våra öppettider och behöver inte anmäla dig. Du ansvarar för ditt eller dina barn och deltar själv i verksamheten. Välkommen!

Ändrad öppettid

Från och med januari 2019 har vi öppet 09.30-12.00 på torsdagar.


Aktiviteter

  • t 2019-04-23 10.00 Familjecentralen Norrby, Norrby Tvärgata 34

    Tips och råd inför förskolestart
    Marie Ivarsson, placeringsamordnare, finns med på öppna förskolan och ger tips och råd inför förskolestarten. Du har också möjlighet att söka placering direkt på plats. Ingen föranmälan krävs.  • t 2019-04-24 17.00 Familjecentralen Norrby, Norrby Tvärgata 34

    ABC Föräldraträffar

    Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna...

Småbarnsbibliotek

Vi har ett  litet småbarnsbibliotek med böcker på många olika språk. Böckerna kan du läsa här men också låna med dig hem. Vi har också Föräldrahyllan med böcker om att vänta och föda barn, barnets utveckling och annat som kan intressera dig som småbarnsförälder. En del tidskrifter finns också att läsa och låna hem.

Babyöppet

På onsdagar från klockan 9-12 har vi Babyöppet, en träffpunkt för föräldrar och de mindre barnen, upp till 1 år.
Här kan du tillsammans med ditt barn skapa nya kontakter. Babyöppet avslutas med en sångsamling anpassad för de mindre. 

Fredagsfrukost

Fredagar klockan 8.30- 9.45 serveras frukost på Öppna förskolan. Frukosten kostar 20 kronor för vuxna och 10 kronor för barn från och med oktober månad 2018. Ibland bjuder vi in en frukostgäst!

Mini-Röris

På fredagar finns det oftast möjlighet för föräldrar och barn (från 2 år) att vara med på Mini-Röris. Välkommen!

p

Kontakt

Senast ändrad: 2019-01-28 15.35

Ändrad av:

Dela sidan: Öppna förskolan Norrby

g q n C

p

Kontakt