Borås Stads logotyp
Borås Stads logotyp

Meny

Meny

Logotyp för Borås Stad, till startsidan

Öppna förskolan Fristad

Öppen förskola är en mötesplats för barn och föräldrar. Hit är alla föräldrar, och andra vuxna, välkomna med barn som är från 0 år och fram tills de börjar förskoleklass. Här får du som förälder möjlighet att träffa andra vuxna, samtidigt som ditt barn ges möjlighet till lek i en pedagogisk och stimulerande miljö. Du kan också delta i utbudet av aktiviteter och föräldrastödjande föreläsningar.

Öppna förskolan är gratis. Du behöver inte anmäla dig utan kan komma och gå som du vill under öppettiderna. Du har själv ansvar för barnet när ni är på öppna förskolan.

Förändringar med anledning av corona

Verksamheten har anpassats för att minska risken för smittspridning, därför kommer den öppna verksamheten bara ta emot ett begränsat antal besökare inomhus. Hur många besökare som kan tas emot varierar beroende på lokalstorlek och andra förutsättningar. Våra caféer erbjuder enbart kaffe, te, klämmisar och barnmatsburkar, men du som besöker oss får gärna ta med egen mat. Även fortsättningsvis under hösten erbjuder vi till viss del uteverksamhet på våra öppna förskolor.

Vid våra evenemang kommer det finnas möjlighet att förboka plats, drop-in kommer att finnas i mån av plats.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, friska barn och vuxna är välkomna!

Öppettider

Öppettider i september:

Tisdag: 9-12 samt 13-16 (Babyöppet)
Onsdag: 9-12
Fredag: 10-12 utomhus i september månad.

Måltider

Vi säljer kaffe, te, frukt, frallor och barnmat till självkostnadspris.

Det här erbjuder vi

Varje dag har vi sångstund och sagoläsning. Vi har också möjlighet att kunna vara ute då öppna förskolan har tillgång till skogen som ligger alldeles om knuten samt sandlåda och bollplan.

Babyöppet

På tisdagar klockan 13-16 har vi babyöppet. Det är en mötesplats för föräldrar och de allra yngsta barnen, 0-1 år. Vi har en sångsamling anpassad för de små, med sånger, ramsor och saga.

Kalender

Just nu finns inga aktiviteter för Öppna förskolan i Fristad inlagda i kalendern.

L

Sociala medier

Följ oss gärna på Instgram

@ oppnaforskolan_fristadlänk till annan webbplats

Ikon: pratbubblor

Kontakt

Senast ändrad: 2020-09-09 11.14

Ändrad av:

Dela sidan: Öppna förskolan Fristad

g q n C