Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad
Logotyp för Borås Stad

Akut hjälp, socialjour

Om du har akuta sociala problem kan du vända dig till socialtjänsten. Det kan handla om våld, övergrepp, missbruk eller om du är orolig för att ett barn far illa.

Gäller din fråga barn och unga?

Om det gäller barn och unga mellan 0 och 17 år, ring till Borås stads växel på 033-35 70 00 och be att få tala med den gemensamma mottagningsenheten för barn och unga.

Telefonnummer: 033-35 70 00

Epost: ifobarnochunga@boras.se

Gäller din fråga unga vuxna eller vuxna?

Om det gäller personer 18 år och äldre, ring till Borås stads växel på 033-35 70 00 och be att få tala med den gemensamma mottagningsenheten för vuxna.

Telefonnummer: 033-35 70 00

Epost: ifoungavuxna@boras.se

Telefontider

Måndag-torsdag 8.00–17.00
Fredag 8.00–15.00

Telefontiderna kan ändras i samband med helgdagar.

Övriga tider, kvällar, veckoslut och helger, nås den gemensamma mottagningsenheten via 112. Be att få prata med sociala jouren i Borås.

112

Kontakta SOS alarm på 112 om du är i akut behov av att omgående få skydd eller stöd, till exempel vid fara för liv, egendom och miljö. Om du är i en situation där du inte behöver akut hjälp kan du ringa något av följande nummer:

Vårdguiden 1177

Du kan ställa frågor och få råd om vård dygnet runt på Vårdguiden 1177 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ring: 1177

Akut psykisk ohälsa

Om du eller någon i din närhet lider av psykisk ohälsa och behöver hjälp och stöd finns det flera olika ställen dit du kan vända dig.

Annan information

Person som pratar

Synpunkter och klagomål

Du kan alltid lämna synpunkter och klagomål på våra tjänster och verksamheter. Det kan du göra direkt på boras.se, via brev eller genom att prata med personal i den verksamhet det gäller. Du kan lämna din synpunkt anonymt.

Lämna din synpunkt

Ikon: pratbubblor

Om du har frågor kontakta:

Telefon:

Senast ändrad:

Ändrad av:

Dela sidan: Akut hjälp, socialjour

Facebooksymbol LinkedInsymbol E-postsymbol
Ikon: tidning

Nyheter

Ikon: Kalender

Kalender